Marta Usurelu

Marta Usurelu

Desertul perfect pentru vara

A fost intotdeauna desertul meu preferat. Acel ceva care m-a atras si caruia nu i-am rezistat niciodatal Mai mult, pentru mine este dulcele care nu are efecte adverse. Pur si simplu, de la inghetata nu faci rosu in gat. Nu! Nici nu ingrasa. Deloc! Si niciodata nu te plictisesti de aroma preferata si gustul fin, indiferent ca este vara sau iarna.

Credeti-ma, este minunat sa traiesti cu acest gand cand esti adult! In special cand ne sunt impuse si ne impunem restrictii dupa restrictii, cand incercam sa pastram un echilibru in ceea ce priveste stilul de viata.

Asa am ajuns sa stiu exact ce-mi place si ce doresc, in functie de moment! Cand este foarte cald aleg un sorbeto de lamaie sau de zmeura. Ori un affogato di caffe care are intotdeauna acel efect magic si ma face sa zambesc!

Daca ma intrebati ce inghetata aleg, savurez mereu cu incantare gelato de fistic sau de cafea de la Siviero Maria. Pentru mine este perfecta! In special dupa ce am avut prijelul sa merg la fabrica din Bologna.

Mai mult, de la deliciu, gelato Siviero Maria a devenit o traditie in familia noastra. De doi ani este desertul preferat si un companion perfect pentru serile cu prietenii sau cand imi propun sa ajung la zi cu serialele pe care le urmaresc. Fie cand vreau sa revad cateva episoade din Game Of Thrones, pentru a ma pregati de noul seozn, sau cand caut ma inspir si sa ma incarc cu idei si energie si urmaresc Abstract sau Chef’s Table.

Reteta preferata, pe care am invatat-o la tabara de vara Social Media Camp anul trecut, este pe perfecta pentru serile lungi de vara. Gelatoul acrisor de lamaie merge de minune servit alaturi de pepene galben sau smochine. Iar pentru adulti este un deliciu sa-l savurezi cu putina vodka si cateva lingurite de dulceata sau coaja confiata de lime. Deliciu!

Un gelato autentic italian

Siviero Maria este unul dintre cele mai cunoscute branduri de gelato italiene, acea inghetata realizata manual, dupa retetele vechi si metode de preparare traditionale italiene.

Si astazi cutiile de gelato Siviero Maria sunt umplute manual de catre angajatii fabricii, iar ornarea lor se face, de asemenea, manual. Acesta este, pe langa ingrediente, motivul pentru care gelatoul isi pastreaza consistenta cremoasa si poate fi mancat imediat dupa ce a fost scos din congelator.

Secretul acestui desert incepe cu reteta si selectarea atenta a materiilor prime si continua cu creativitatea maestrilor gelatieri care a permis crearea unor retete premium, realizate din lapte proaspat, de calitate superioara, si cele mai bune ingrediente de origine italiana si internationala: fistic din Sicilia, suc de lamaie din Sicilia, alune de padure din Piemonte sau vanilie Bourbon din Insula Réunion.

Brandul are 19 arome de gelato si 6 arome de Siviero Maria Selezione. Gelatoul Siviero Maria este distribuit in Romania de catre Maresi Foodbroker Romania si poate fi procurat din retelele de magazine Kaufland, Carrefour, Auchan, Selgros, Cora si in Mega Image.

Blogul martausurelu.ro sustine campania de comunicare Siviero Maria.

Foto © Mylitleye | Dreamstime