Marta Ușurelu

Marta Ușurelu

Indraznesc sa vreau!

shutterstock_127922714

Cum pot sa cred ca se poate schimba ceva? Cum pot sa spun ca m-am saturat sa aud in jur oameni care se multumesc cu putin?

Cum imi permit sa fac ceva? Nu am voie. Nu se face asa ceva.

Cum adica sa indraznesc? Pe ce temei mai fac si initiez campaniile in care vreau sa arat ca este timpul sa schimbam ceva si indemn sa nu ne mai multumim cu orice?

Cum imi permit eu sa folosesc inteligenta si ironia? Nu am voie. Nu este OK. Pentru ca, daca indraznesc, sunt o idealista.

Am primit cateva asemenea mesaje in urma campaniei pe care am lansat-o pentru Zilele Biz. Sunt convinsa ca au fost bine intentionate. Si, desi nu-i stiu pe cei care mi-au scris, am observat ca sunt niste fini cunoscatori ai fiintei umane. Stiu mai bine ca mine ce se intampla in jurul nostru.

Nu detin adevarul absolut. Nici nu sunt un geniu. Desi mi-ar fi placut. Cred ca stiu care imi este locul. Am insa un defect. Spun lucrurilor pe nume. Indraznesc sa vreau sa schimb lucrurile. Stiu ca de multe ori cer prea mult. Dar nu renunt.

Vreau sa cred ca prin ceea ce fac, schimb ceva in bine in jurul meu.
Cred ca este firesc sa-mi doresc sa fim mai buni! Sa nu ne mai multumim orice.

Este timpul sa spunem ceea ce credem si ce simtim, sa nu mai stam fara reactie in fata celor ce se declara atotstiutori, care stiu ce ne dorim mai bine decat noi.

Cum pot sa cred ca se poate schimba ceva? Pentru ca pot si pentru ca vreau!

Sursa foto: Shutterstock