marta usurelu

18 ani acasa!

Antoanela Ivascu, Oana Cuzuc, Oana Voinea, Alex Ardelean, Madalina Postelnicu, Marian Timofte, Giuseppina Burlui, Dragos Balan, Dan Mitroi, Matei Gilorteanu, Loredana Sandulescu, Gabriel Barliga, Ovidiu Neagoe, Alex Radescu, Lelia Petrescu si Valentin Mirea.

Am intrat pentru prima data intr-o redactie la 18 ani si am simtit ca jurnalismul este cea mai frumoasa meserie din lume. In aceeasi saptamana m-am angajat si am pus, de atunci, zi de zi, enorm de multa pasiune in ce fac. Experienta m-a invatat cat de importante sunt atentia la detalii si curajul de a indrazni! Si m-a determinat, asa cum mereu se intampla in viata, sa ma indragostesc de ce fac – de Biz!

Este singurul motiv logic care explica gestul instinctiv care m-a impins, acum opt ani, sa preiau revista, in cea mai grea perioada pentru print, cand presa a trecut prin momente grele si s-au inchis mult prea multe titluri.

Asa am simtit, din primul moment, toti oamenii din echipa. Si, desi nicio clipa n-a fost usor, am reusit sa ne impunem prin idei si proiecte noi, an de an, si putem sa ne mandrim azi in lume cu una dintre cele mai inovatoare reviste romanesti.

Ca de fiecare data, acum, la ceas aniversar, ma bucur sa vad ca avem alaturi multi manageri si CEO, antreprenori si consultanti, care au acceptat sa construiasca alaturi de noi spiritul Biz!

De la Biz CEO Exchange, proiectul special prin care cei mai importanti 10 CEO isi schimba pentru o zi compania la care lucreaza, la Biz 48, o editie extraordinara de revista realizata in 48 de ore, da, doar 48 de ore, intr-un spatiu public, sau pana la realizarea celor sapte editii Biz World in afara granitelor tarii – Bruxelles, Londra, SUA, Singapore, Austria, Germania si Franta – stiu ca Biz a schimbat nu doar modul in care oamenii vad presa, ci mai ales modul in care jurnalistii vad aceasta meserie.

Avem multe motive de bucurie, putem enumera zeci de proiecte care ne-au impus si pozitionat in acesti 18 ani, dar cred cea mai frumoasa realizare este echipa!

Suntem 20 de oameni la Biz. 20 de ambasadori care avem, fiecare, multi parteneri si colaboratori alaturi si care stiu, la fel ca noi, ca Biz este mai mult decat prima revista care a scris despre internet, despre idei si afaceri mereu intr-un mod unic. Stiu ca suntem o familie, familia Biz! Si ca, in redactie, suntem acasa. Acolo unde iti recunosti propria fiinta si te regasesti in fiecare lucru pe care il atingi!

PS: motivati si intristati ca lipsesc din poza, din echipa mai fac parte Liliana Bogdan, Ovidiu Vitan si Doriana Matei.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email