marta usurelu

Biz Analytics, o noua serie de evenimente nationale marca Biz

bizanalytics

Saptamana aceasta sunt la Cluj-Napoca, impreuna cu echipa de evenimente de la Biz. Lansam miercuri, in inima Ardealului, o noua serie de evenimente de business. Biz Analytics Cluj-Napoca este prima editie dintr-un sir de conferinte care vor avea loc, pe parcursul anului 2016, in principalele 5 orase ale tarii.

Evenimentul va aborda teme referitoare la Business Analytics, Digital Marketing si Big Data si va reuni expertii din domeniu si oamenii de afaceri interesati din zona Clujului, consultanti, antreprenori dar si manageri din companii multinationale.

Conferinta va conecta profesionistii din marile comunitati din tara cu invitatii evenimentului si isi propune sa dezvolte noi idei de colaborare intre oamenii de afaceri din Romania. Cu noua serie de evenimente Biz Analytics intentionam sa sprijinim dezvoltarea afacerilor locale si sa construim, la nivel national, o comunitate a oamenilor de afaceri.

Biz Analytics Cluj este un eveniment de nisa si se adreseaza specialistilor. Editia din Cluj-Napoca va avea loc miercuri, la hotel City Plaza, si este realizata in parteneriat cu SAS Romania, Vodafone si Banca Transilvania.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email