marta usurelu

Cum iti faci clientul fericit


Unii oameni sunt simpli. Altii sunt buni si stii exact la ce sa te astepti de la ei. Unii sunt lenesi sau nu se pot tine de cuvantul dat, iar multi sunt pur si simplu rai. Cei mai rari sunt oamenii geniali. Acei oameni frumosi si inteligenti care reusesc sa te suprinda de fiecare data si sa te lase fara cuvinte! Sunt cei mai minunati si nu pot sa ascund ca vreau sa am cat mai multi ca ei in jur!

Unul dintre acesti oameni uimitori este Liviu David, directorul de creatie de la Next Advertising. O spun in cunostinta de cauza. Sunt un cunoscator al pietei de publicitate. Cunosc personal majoritatea directorilor de creatie si sunt cativa, da, care merita tot respectul si admiratia! Sunt si multi care au aparut si s-au consumat ca o flacara sau care au obosit, pur si simplu. Nu stiu daca si-au pierdut creativitatea, cert e ca aceasta nu-si prea mai face aparitia prin agentiile lor.

Liviu este unul dintre putinii oameni de creatie care au razbatut peste ani. Care a reusit sa-si surprinda de fiecare data clientii cu o idee noua, un spot si o campanie reusita. Nu pot sa spun ca n-a obosit si el. Ca nu este suparat de clienti, pentru ca este. Mai mult, este unul dintre directorii de creatie care le spune raspicat celor din jur sa lase creativii sa creeze! Poate pentru ca am facut exact asa cum spune in intalniri si conferinte, Liviu si echipa sa au ajuns sa ne aprecieze pe noi, cei de la Biz, si sa ne considere un client ideal. Cel care ii impinge si-i provoaca sa gandeasca spoturi si campanii si mai tari sau mai “out of the box” decat au facut pana acum!

Ideea acestui post este una simpla: sunt un client fericit! Sunt acel client care a ajuns sa-si iubeasca agentia de creatie si care stie ca indiferent ce le-as cere, imi livreaza! Cum? Din nou, raspunsul e simplu! Pentru ca sunt capabili sa inteleaga conceputul si ideea clientului si s-o duca mai departe!

Nu stiu daca ati vazut spoturile Zilelor Biz: Zilele Biz 2011, Zilele Biz 2012 si Zilele Biz 2013. Va invit sa le vedeti. Au 30 de secunde fiecare. Sunt insa pline de idee, de creatie si umor. Astazi lansam spotul gandit pentru editia din acest an a evenimentului, Zilele Biz 2014 . Stiu ca o sa va placa si o sa va faca sa zambiti!

Pe noi, clientul, echipa Next “ne-a rupt” cu aceasta noua productie! I-am sunat, imediat dupa ce am vazut spotul, ca sa-i felicitam! Sa le spunem cat ii apreciem si cat de fericiti ne-au facut. Stiu ca sunt o echipa care merita tot respectul, aprecierea si bugetul din lume! Pentru ca stiu ca nimic nu se compara cu oamenii care pun suflet si dau viata unui proiect in care cred! Eu si echipa mea ii aplaudam! Daca va place spotul, va invit sa o faceti si voi! Nu stiu cum sa spun mai frumos si mai cuprinzator “Multumesc”! Stiu insa ca ei sunt cei mai buni! Iar daca ar fi sa ma inspir din spot, totul devine si mai simplu: “Multi spun ca se pricep. Next sunt cei care se pricep cu adevarat!”.

Echipa producatoare a spotului Zilele Biz 2014
Copywriteri: Paula Ionescu, Liviu David
Creative Director: Liviu David

Echipa producatoare a printurilor Zilele Biz 2014
Copywriteri: Paula Ionescu, Bogdan Mureşanu
Art Directori: Andrei Antonescu, Andrei Ioviţă, Vasile Petrescu, Teodor Zugravu, Gabriela Datcu, Daniela Trăşculescu
Creative Director: Liviu David
Casa de productie Reload

BIZ_210x280_Secretara_CEO-01

BIZZ_Zilele BIZZ_Fotbal-01

Print

BIZ_210x280_Statistica_bucatari-01

1 comentariu

  1. […] trecut a fost foarte reuşit şi chiar eram curios cum o să fie cel de anul acesta. Apoi am văzut la Marta şi spoturile din 2011 şi 2012. Iar dacă tot le-am găsit pe toate, hai să ţi le arăt. […]

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email