marta usurelu

De ce a lansat BT Nelimitatul in retea

Foto © Arkadi Bojaršinov | Dreamstime

Stiu cu cata energie si pasiune vorbesc oamenii despre munca lor. Nu degeaba se spune “cine se aseamana se aduna”. In ultimii ani, in special cei cu aceleasi preocupari vorbesc despre problemele pe care le intampina, impartasesc online si offline din experienta lor si cauta solutii care sa-i ajute.

Discutiile cele mai directe si la obiect sunt in antreprenoriat. Cand simti cu tot sufletul fiecare pas inainte sau inapoi, cauti sa-ti validezi ideile si iti dai seama cata nevoie ai de predictibilitate.

Stiu, zambim amar cand vorbim despre acest subiect astazi, cand singura certitudine e schimbarea, dar nimic nu te ajuta mai mult decat sa stii clar pe ce te poti baza cand jonglezi cu atat de multe necunoscute si te lupti sa rezolvi zilnic problemele care apar cu furnizorii, cu echipa sau cu clientii.

Tocmai de aceea faci sedinte peste sedinte. Ai nevoie de o estimare clara a costurilor, a clientilor si vanzarilor. De un plan pe care sa poti lucra. De aceea gandesti de zeci de ori ce proiecte faci, cum le faci si daca merita. Verifici ce ai nevoie, ce-ti lipseste, ce oameni ai si faci planuri! Iar si iar.

Cand inveti pe propria piele ca pentru fiecare idee trebuie sa fii cu ochii pe fiecare detaliu, sa vinzi, sa implementezi, sa nu lasi nimic sa te surprinda, incepi sa apreciezi la adevarata valoare costurile fixe.

Fiecare cost fix este un atu, unul care te ajuta sa te organizezi si-ti permite sa estimezi corect cheltuielile lunare. Acesta este motivul pentru care sustin initiativa Bancii Transilvania de a exclude comisioanele intrabancare si de a oferi clientilor un pachet de cont curent cu operatiuni nelimitate in retea, la pretul fix de 21 lei/luna.

Peste 300.000 de tranzactii fac lunar clientii IMM la BT

Interesanta si de urmarit mi se pare performanta BT de a avea cea mai mare acoperire a IMM-urilor din Romania, iar prin Nelimitat BT banca reuseste sa ofere acces direct de comunicare si colaborare clientilor sai. Lansarea aduce operatiuni nelimitate in reteaua bancii si zero costuri bancare aditionale pentru tranzactii online si prin instrumente de debit, realizate intre clientii BT IMM. Cu alte cuvinte, Nelimitat reduce costurile afacerii iar BT devine acum un mod targetat prin care clientii poti gasi noi parteneri de afaceri!

De ce a lansat pachetul Nelimitat BT? Cate IMM-uri au cont in prezent la Banca Transilvania si cate tranzatii fac lunar au fost intrebarile pe care i le-am adresat lui Tiberiu Moisa, Director General Adjunct Banking pentru IMM-uri.

De ce ati lansat acest program? S-a simtit nevoia lui?
Am vazut “Nelimitatul in retea” ca pe o oportunitate sa inlesnim legaturile intre clienti pe platforma bancii. Rezolvam in acest mod si cateva dureri, atat ale lor, cat si ale noastre. Pentru antreprenori conteaza usurinta cu care faci plati si folosesti contul firmei. De-a lungul anilor am lansat initiative de simplificare a colaborarii cu banca. OK, multe au avut priza la public, dar avand prea multe pachete de cont pentru micile afaceri nu facem decat sa le complicam alegerea. “Nelimitatul” rezolva aceasta problema, inlocuieste produse existente si propune o oferta cuprinzatoare. Rezolva si una din principalele surse de comentarii din partea intreprinzatorilor (comisioanele intrabancare) si include servicii pe care acestia le utilizeaza zilnic cum ar fi aplicatia de mobile banking BT24 sau cardurile de business.

Cate IMM-uri au cont in prezent la Banca Transilvania?
Peste 300.000. De aici vine semnificatia propunerii noastre, “nelimitat in retea” poate sa insemne mult cand reteaua este mare.

Cate tranzactii se fac intre clientii BT pe luna?
Lunar? Sute de mii si vor fi tot mai multe, cat mai in retea!

Foto © Arkadi Bojaršinov | Dreamstime

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email