marta usurelu

Descopera Gelato Madre

Iubesc inghetata. Am preferinte si stiu exact ce aleg cand ma gasesc in fata unei varietati de arome. Stiu, de asemenea, care dintre inghetatele din comert sunt pe gustul meu, dar caut mereu sa descopar ce apare nou.

Prietenii stiu ca inghetata este in fruntea listei mele de cumparaturi! Nu-mi lipseste din congelator. Este o pasiune? N-am privit-o niciodata asa. Pentru mine este o bucurie si o placere pe care n-o refuz, indiferent ce ar fi.

Imi place sa spun ca sunt un permanent cautator de gelato si inghetata! Si, pentru ca este desertul preferat, am ajuns sa nu fac compromisuri. Desi iubesc inghetata, nu ma ating de cele care nu-mi plac, uimindu-i pe cei din jur care sunt fani orice fel de inghetata. Si nici nu recomand o inghetata care nu mi se pare buna.

Un gelato din 5 ingrediente

Cea mai noua descoperire este Gelato Madre. Nu stiu daca ati gustat-o, dar va recomand. Eu am decsoperit-o prima data in Italia si mi-a placut foarte mult. De anul acesta, Gelato Madre se gaseste si la noi, cu toate sortimentele: fistic, lamaie, nocciola, cafea, fiori di latte, ciocolata Majani, Cremino Fiat si Buontalenti.

Le-am gustat pe toate. M-am sacrificat! Fireste, in functie de gust, fiecare alege aroma preferata. Cafeaua, Cremino Fiat si fisticul sunt preferatele mele. Cel mai mult la acest gelato imi place gustul si, deloc de neglijat, faptul ca este realizat cu 5 ingrediente naturale, doar 5 ingrediente, fara arome, fara stabilizatori, emulgatori, coloranti, agenti de ingrosare sau gluten.

Pentru cei interesati, toate sortimentele se gasesc la Auchan, Carrefour, Kaufland si Mega Image, la preturi intre 25 si 35 lei. Gelato Madre este produsa de compania italiana G7 si adusa în Romania de Maresi Foodbroker. Va propun s-o incercati. Cred ca o sa va placa si, nu se stie niciodata, poate o sa descoperiti un nou desert preferat!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email