marta usurelu

FrankenShirt, tricouri nemaivazute

img_1943-pre

Imi plac ideile frumoase si oamenii creativi si cu initiativa. Liviu David este unul dintre ei, un director de creatie care a ales sa lanseze, pe langa unele dintre cele mai memorabile campanii romanesti, si linia de tricouri FrankenShirt.

Garantez ca n-ati mai vazut astfel de tricouri si va invit sa le cercetati. O sa va placa. “Tricoul FrankenShirt e un fenomen nou pe Terra. El a rezultat din coliziunea a doua jumatati diferite de text şi culoare. Mesajul nou ia nastere din aglutinarea celor vechi, ca din intamplare”, cum spune Liviu.

Si, pentru ca modelele si mesajele sunt diferite de tot ce gasiti in magazine, iata cateva tricouri care mi-au atras atentia:

cinesapagroapa

Cine sapa groapa altuia…
Poate condiţiile grele de lucru cauzeaza la dinţi. Sau poate asa s-a nimerit. Ce s-a taiat, s-a cusut cum s-a putut.

safiebine

Sa fie bine, ca sa nu fie rau
Fara acest indemn optimist, cine stie unde am fi ajuns, in tara tuturor imposibilitatilor. Iata-l intr-o prezentare unica, sa nu care cumva sa-l uitam. Ca sa nu fie rau.

tricoupastecraciun

Happy ChrEaster
Ce faci cu un tricou de Craciun in restul anului? Il arunci intr-un dulap. Ei bine, pe asta poti sa-l porti si de Pasti – ceea ce inseamna ca-l folosesti de două ori mai mult! De fapt, de tine depinde sa vina ChrEaster in fiecare zi. Paste Fericit si La Multi Ani!

pastecraciun2

Happy EastMas
Al doilea tricou simultan de Craciun si Paste. Un cadou exceptional de sezon (Nasterea din 2016 si Invierea din 2017) pentru rudele, prietenii si colaboratorii vostri.

posica

Ce naste din pisica…
Un mesaj fericit pentru iubitorii de animale. Un manifest pentru o lume mai bună. Un cadou ideal pentru iubita care si-a umplut peretele de FB cu pisicute. Acum e momentul sa-i arati lui Pisi ca mai exista cavaleri pe lume.

15589905_217785755341425_601743820924611149_n

Cine se scoala de dimineata…
Doua jumatati de proverbe ne invata despre inexorabilitatea mortii si futilitatea care este. Un mesaj perfect pentru acele lungi seri filozofice cu baietii. Inainte sa cazi inexorabil mort de beat in santul de langa bloc. “Nu draga, nu am picat in vopsea, asa e tricoul!”

5 detalii despre FrankenShirt
Este original si nu il gasesti nicaieri in alta parte.
E gandit si produs de la zero, nu tiparit pe tricouri cheap de afara.
Nu exista varianta made in China a modelelor FrankenShirt. Inca.
Tricoul nu are tiv la maneci, dar nu se desira la margine.
FrankenShirt e unisex, costa 84.00 lei si se comanda online!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email