marta usurelu

Fredo&Pid’jin si Breaking Bad

PidjinBiz-(dragged)-actori

Ati auzit de Fredo si Pid’jin? Sau, mai corect, intrebarea este: ati auzit de Eugen Erhan si Tudor Muscalu? Ei bine, actorii din Breaking Bad si producatorul executiv al celebrului serial au auzit de ei! Mai mult, s-au declarat fani ai lui Eugen si Tudor, fondatorii webcomic-ului romanesc Pidjin.net, un site care prezinta aventurile a doi porumbei hotarati sa distruga lumea.

Desi am auzit de ei de multa vreme, abia saptamana trecuta i-am intalnit, la Zilele Biz. Mi-a placut mult energia si umorul lor. Sunt exact asa cum le sunt si personajele!

Fredo si Pid’jin au aparut pentru prima data in peisajul benzilor desenate in 2005 iar de atunci notorietatea lor e in continua crestere, produsul de comedie al acestor romani fiind apreciat la nivel global. Tudor Muscalu este cel resposanbil cu textele comice, in timp ce Eugen Erhan ilustreaza grafic aventurile celor doi porumbei care au ajunsa sa aiba 9 milioane de vizualizari la nivel international.

Succesul lor? Asa cum modest au declarat la eveniment are la baza valorile despre care ei deseneaza si vorbesc: autentice, reale, prezentate exact asa cum sunt. Si, pentru ca cel mai usor este sa vedeti exact despre ce e vorba, iata mai jos cum trateaza Tudor si Eugen lenea in lumea fanilor de comic strips.

PidjinBiz-(dragged)-1

 

PidjinBiz-(dragged)-2

PidjinBiz-(dragged)-4

 

PidjinBiz-(dragged)-5

 

PidjinBiz-(dragged)-6

 

Credit: @Pidjin

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email