marta usurelu

Gabi Lungu si-a dat demisa de la Weber Shandwick

Chiar in ziua in care Razvan Capanescu a fost anuntat la Bucuresti Chief Creative Officer al Leo Burnett Group, la Londra Gabi Lungu si-a dat demisia.
Dupa 2 ani petrecuti in cadrul companiei Weber Shandwick , unde a reusit sa numere mai multe realizari decat estima, Gabi a ales sa revina acasa.
“Mi-am dat demisia pentru ca vreau sa fiu langa Razvan. Planul a fost clar: vin acasa. Din momentul in care mi-am dat demisia am primit insa foarte multe propuneri pentru pozitii globale, unele coplesitor de magulitoare, ceea ce ma face sa ma simt foarte bine!” mi-a spus telefonic cu cateva minute in urma Gabi Lungu.
Desi este o fire antreprenoriala, Gabi nu si-a propus sa vina in tara si sa porneasca un nou business. Planul declarat este simplu: “vin acasa pentru ca imi este dor sa stau intre prieteni si cu oamenii dragi din tara! Stiu ca pot lucra oriunde in lume!”
Gabriela Lungu va mai ramane la Weber Shandwick , ca Chief Creative Officer, pana pe 19 ianuarie. Intoarcerea in tara este preconizata pentru luna martie.
Draga Gabi, te asteptam cu drag acasa! Si promit ca organizam cu cel mai mare drag prima conferinta despre experienta ta internationala.

Despre demisia Gabrielei s-a scris si aici.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email