marta usurelu

In viata nu sta nemiscat, sari la poza! (P)

IMG_2754

Sunt recunoscuta pentru zambetul meu si ma bucur sa aud, cand ma intalnesc cu oameni noi, ca arat la fel ca-n pozele de pe Facebook, dar mai prietenoasa decat par in imaginile de la editorialul din Biz.

Nu este o intamplare. Am invatat ca in viata este important sa-ti alegi drumul si sa te lupti sa faci ce-ti place. Se vede cu ochiul liber cand nu esti in elementul tau. Asa cum la fel de usor se vede la multi dintre oamenii din jur ca au si in viata o pozitie liniara, exact ca in pozele cliseu de business.

N-am vrut sa fiu asa si am ales sa fac lucrurile in felul meu. Cautand mereu o abordare creativa, ma bucur sa vad ca am reusit sa transmit atitudinea si comportamentul meu atat in revista cat si aici, pe blog, sau in imagini.

(Re)Invata sa te joci

Era firesc asadar sa-mi placa ideea Vodafone de a arata frumusetea pozelor in miscare, cu ajutorul functiilor prezente pe telefoanele Samsung, Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. Ambele modele au camera cu acces rapid (mai putin de o secunda) si moving focus (urmareste personajul in miscare).

Pentru cei care apreciaza abordarile creative, acestea nu sunt detalii tehnice, ci doar acele instrumente care te ajuta ca prin magie sa imortalizezi, prin simpla alegere a functiilor, oameni si obiecte in miscare si poti face focus si pastra clar in imagine obiectul aflat in miscare.

N-am stat mult pe ganduri. Am ales sa transform poza clasica de la editorial, realizata de Dragos Asaftei, intr-una dinamica. Si am refacut poza in miscare, mai rapid si mai usor decat credeam, sarind in sus, asa cum am simtit.

Am ras insa mult si am ales cu mult entuziasm fotografia finala. M-am bucurat din plin de aceasta inedita sedinta foto. Este o experienta pe care o recomand si chiar te invit sa reinvii una dintre imaginile care-ti plac. Vei descoperi o joaca frumoasa care te va scoate cu siguranta din rutina activitatii de zi cu zi. Iar pentru cei care n-au telefon cu functia “moving focus”, Vodafone are o oferta speciala pentru cele doua telefoane, cu abonamentul recomandat RED 49. Detalii despre telefoanele Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge gasiti in oferta Vodafone Romania. Click pe linkuri. Si #sarilapoza!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email