marta usurelu

Noua realitate

shutterstock_133496165

In lupta permanenta de la o zi la alta, suntem nevoiti mai mult ca oricand sa fim creativi. Ca esti manager, antreprenor, sau chiar acasa, in viata de zi cu zi, taierile de costuri si excluderea a tot ceea ce inseamna doar “nice to have” nu mai sunt suficiente pentru a trece peste perioada in care ne aflam.

In fiecare zi, in departamentele de marketing si comunicare, in birourile top managerilor se vorbeste despre cum trecem peste acest moment. Despre ce mai putem face si mai ales cum.

Nici consumatorul nu se lasa mai prejos. Vrea mereu altceva si nu se mai multumeste cu orice. Nimic nu mai merge cum mergea.

Totul parca s-a schimbat si trebuie reinventat. Totul trebuie regândit, prezentat si reambalat. Oricât ne spunem ca aceasta este noua realitate, oricât incercam sa ne invatam cu gandul ca asa va fi de acum inainte, parca nu intram intr-un ritm.

De vina este, cred, aceasta neliniste provocata de lipsa unei tinte. Nu stim incotro mergem si cum se vor schimba lucrurile.

Nesiguranta ne incremeneste orice miscare, ne blocheaza deciziile.

Indiferent cat de bun esti azi, mâine trebuie sa demonstrezi din nou. Suntem intr-o permanena competitie cu partenerii pe care credeam ca-i stim, cu echipa si chiar cu noi, cei de ieri…

Suntem nevoiti sa rezistam si sa gasim solutii care sa functioneze. Suntem obligati sa ne reinventam, intr-o permanenta lupta contra cronometru.

Sursa foto: Shutterstock

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email