marta usurelu

Nu inceta sa visezi!

De cand imi amintesc, mi-am dorit sa descopar lumea. In scoala primara imi uimeam colegii spunand ca vreau sa fiu arheolog. Sa vad si sa studiez minunile lumii. Poate pasiunea pentru istorie mi-a deschis acest apetit, dar cu siguranta deplasarile in marile capitale, ca jurnalist, mi-au intretinut dorinta de a calatori.

Cand vrei ceva, cel mai important este sa faci primul pas, stim cu totii. Asa ajungi unde doresti! Cel putin, asa a fost in cazul meu. Am inceput prin a face o lista cu locurile pe care voiam sa le vad. Si cu cele in care puteam sa ajung, normal.

Cand cei din jur zambeau ca eu cautam, cu multe luni inainte, hotel sau bilet de avion pentru o destinatie, zambeam si eu, dar nu ma opream. Asa cum nu ma opream nici cand eram sfatuita ca pot face ceva mai bun si mai important cu banii.

O neasteptata problema de sanatate m-a fortat sa ies din rutina de zi cu zi. O tumora la plamani si o operatie dificila m-au tintuit multe zile la pat. Dar daca toate visele dispar cand ti-e greu, la mine nu s-a intamplat. Mai mult ca oricand, in acel moment, m-am gandit la calatoriile pe care vreau sa le fac cand o sa-mi revin.

Toate la timpul lor

Multi, foarte multi ani am vorbit despre ideea de a merge in Cuba. Auzisem si citisem cat este de frumoasa! Istoria tumultoasa a fost completata cu detalii despre muzica si plajele de catifea, cele mai frumoase din lume.

Si totusi, niciun buget din tot ce gaseam nu mi se potrivea. Mai mult, asa cum numai noi stim sa facem, mi-am pus si niste limite: “Cuba trebuie vazuta cat inca este Fidel la conducere. Altfel, nu mai e Cuba!”.

Dintr-un gand frumos si o dorinta trecuta in planul de calatorii, vacanta in Cuba a devenit stringenta. N-am sa uit cat de incantata am fost cand am gasit o super oferta buna pentru aceasta destinatie! Timp de doua zile am adunat zeci de motive pentru care era nu doar locul perfect de vacanta, ci si momentul ideal.

Spre marea mea bucurie, sotul meu n-a avut multe contra argumente, in special pentru ca planul fusese pus la cale in momentele grele din spital. Asa ca, pe langa combina frigorifica si plita de gatit pe care le-am cumparat in acea vara, printr-un credit de nevoi personale, am reusit sa achitam si avionul si cazarea la Havana. Iar Cuba a devenit pentru noi vacanta de suflet si locul in care am revenit de trei ori pana acum!

Ce-i al tau e pus deoparte

Cum bine se spune din batrani, toate se intampla la timpul lor si ce-i al tau e pus deoparte. Fata de acel moment, astazi imprumuturile se obtin mult mai usor si, daca ai un vis, azi poti sa-l indeplinesti mult mai simplu.

Iti recomand, daca esti in cautarea unui imprumut, sa vezi conditiile creditului de nevoi personale pe care l-a lansat OTP Bank in aceasta luna. Nu iti trebuie un geamantan de documente, cum mi-a trebuit mie, acum zece ani. Nici macar adeverinta de venit.

Informatiile despre venit sunt obtinute prin interogarea bazei de date ANAF iar dobanda este de 7.9%. In plus, comisioanele sunt 0 lei atat pentru deschiderea contului curent cat si pentru verificarea dosarului in cazul unui credit imobiliar. Tot 0 lei/luna este si comisionul pentru administrarea creditului sau pentru rambursarea anticipata a creditelor cu dobanda variabila.

Fa o comparatie cu celelalte credite dn acest moment. Ai sa vezi ca oferta OTP Bank este avantajoasa. Ce mi se mai pare de mare ajutor este ca banca accepta venituri de toate felurile. In plus, daca iti virezi salariul la OTP poti lua creditul impreuna cu partenerul de viata sau cu un alt codebitor.

Asa ca nu renunta la visul tau, transforma-l in realitate. Si tine minte, toate vin la timpul lor, dar daca stii ce vrei poti sa-ti indeplinesti mai rapid dorintele si sa te bucuri de ele in liniste.

Blogul martausurelu.ro sustine campania de comunicare a OTP Bank.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email