marta usurelu

Nu renunta cand ceilalti renunta

dreamstime_s_54682395

Invata sa nu renunti cand ceilalti o fac. Propune-ti sa fii diferit si sa nu ajungi ca cei care fac exact ceea ce urasti mai mult. Ramai pe pozitie. Sustine-ti opinia si nu te razgandi doar fiindca ceilalti au alta parere.

Nu mai astepta sa faca cineva primul pas. Nu renunta la ideea ta cand ceilalti nu gandesc ca tine. Invata sa nu mai mergi cu turma. Stiu ca e greu, dar o sa-ti fie mai bine! Tie o sa-ti fie mai bine. Si noua, celor care facem la fel!

Osciland in fiecare zi intre pareri, intre tabere si idei, nu vei ajunge nicaieri. Nici nu te remarci, nici nu avansezi, nici nu vei fi mai implinit. Iar daca esti genul care nu iese in fata, daca te simti mai bine in umbra, nu uita, si acolo trebuie sa alegi o tabara. Si sa ramai in ea.

Tine minte, cand stii ce vrei si ai pareri ferme, tine-te de ele. Nu le lasa la primul obstacol. Propune-ti sa fii mai bun si sa evoluezi, dar aminteste-ti ca nu poti sa ai echilibru cand stai cu picioarele in 2 barci. Nu este nevoie de o furtuna ca sa te darame. Cel mai mic dezechilibru te doboara. Asa cum ne doboara pe noi toti, ca natie, daca tot asteptam de la ceilalti sa faca ce ne dorim.

Foto © Andreeaantwerp | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email