marta usurelu

Nu se poate sa te iubeasca toata lumea

dreamstime_s_48515008

Stiu, e uimitor, dar asa sunt oamenii. Cu acest gand traiesc in primii ani de activitate cei mai multi. Cu dorinta de a fi iubiti de toata lumea. Nu vor sa supere pe nimeni. Vor sa aiba o imagine buna. Realitatea este insa cruda: nu se poate sa te iubeasca toata lumea.

Este un fapt demonstrat. Pur si simplu nu se poate. Desi vrem si ne dorim, desi asa speram, actionam si ne chinuim si incercam sa-i convingem pe toti ca suntem OK, nimeni nu reuseste niciodata sa fie agreat de toti cei din jur.

Oricat de mult ai juca cum canta altii, oricat de mult ai vrea sa le intri in gratii si te chinui sa fii perfect, intelegi dupa o perioada, una destul de lunga din pacate, in care faci eforturi constant, dar mai ales cand ajungi la o varsta a maturitatii, ca ceea ce-ti doresti nu se poate.

E imposibil sa te iubeasca toata lumea. Nu mai spera acest lucru. Tu trebuie sa te iubesti primul! Tu trebuie sa-ti dai seama cine esti si ce vrei sa fii. Pasul urmator, pentru ca intotdeauna mai este inca un pas, este sa alegi, in functie de cariera ta, de felul tau de a fi si de interesele tale, cine vrei sa te iubeasca! Cine vrei sa-ti fie alaturi? Tu alegi.

Foto © Inara Prusakova | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email