marta usurelu

Oamenii care fac performanta!

fullsizerender_1-pre

Saptamana viitoare echipa Biz se muta la Hotel Novotel pentru o noua editie a Zilelor Biz, conferinta maraton de 5 zile care de 15 ani seteaza standardele in domeniul evenimentelor de business. Conferinta reuneste oamenii care fac afaceri la cel mai inalt nivel si este locul unde au invatat si s-au dezvoltat profesionistii de astazi din Romania.

Dupa 15 ani, Zilele Biz ramane cel mai relevant eveniment de business din Romania, cu sute de ore de networking si sesiuni care schimba mentalitati. Este evenimentul care impune cele mai noi subiecte de discutie si aduce pe scena oameni de valoare, de multe ori necunoscuti opiniei publice.

Nu poti sa descrii in cateva cuvinte acest eveniment. Asa cum o istorie de 15 ani insemana perseverenta, efort si munca sustinuta pentru a creste si dezvolta o idee in care la inceput n-a crezut multa lume: o conferinta de 5 zile in care profesionistii din domeniu sa-si dea intalnire, sa invete unii de la altii si sa se cunoasca.

15 ani de Zilele Biz in cifre
700 de speakeri romani si internationali
650 de CEO-s
500 de directori de marketing
150 de antreprenori
200 de parteneri
200 de studii de piata lansate in premiera
300 de conferinte
90 de workshopuri
18.000 de participanti

Editia „I shouldn’t be alive!”
Editia maraton, care anul acesta implineste 15 ani, debuteaza luni cu Ziua de Antreprenoriat, o zi pe care am denumit-o Ziua Curajului, ca o forma de recunoastere pentru antreprenori “unul si unul” invitati, oameni care au creat afaceri romanesti cu succes international.

Intra in arena, alaturi de cei mai puternici antreprenori, pe 14 noiembrie!
De la strategii atent gandite la decizii ghidate de instinct, antreprenorii sunt o suma de contradictii unde succesul apartine celor dispusi sa invete din greseli. Vei afla cum gandesc, planifica si actioneaza antreprenorii romani. Vei asculta povestile celor care au reusit si stiu cum iti poti dezvolta afacerea. Ziua de antreprenoriat are trei sesiuni de conferinta, iar in audienta ne-au confirmat prezenta peste 150 de antreprenori si manageri, specialisti din companii mari si start-up-uri.
Printre vorbitori se numara: Radu Timis, CEO Cris-Tim; Iulian Stanciu, CEO eMAG; Sergiu Mircea, Director Marketing si Comunicare Banca Transilvania; Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat la Ministerul Economiei; Mihai Marcu, Presedinte CA MedLife si Marian Gazdik, Director, Startup Grind Europe.

Descopera inovatorii care schimba modul in care traim, pe 15 noiembrie!
Keynote speakerul zilei de marti, Ziua Inovatiei, este Presedintele & CEO ARCA. Dumitru Popescu care vorbste in premiera despre trecerea de la “Racheta alba” la “placa zburatoare”, ARCAboard si ARCA Mini.
In plan tehnologic, suntem in pragul revolutiei Internet of Things, in care toate obiectele din jur vor fi conectate, transformand modul in care traim. Faceti cunostinta cu oamenii din spatele acestei revolutii!
Intre vorbitorii zilei se numara: Antonio Eram, Founder & CEO Netopia; Norbert Hoelzle, Chief Commercial Officer SES; Dan Lazarescu, Senior Manager Bosch si Bogdan Balaci, Director General, Philips Lighting Europa de Sud Est..

Afla cum gandesc strategii destinele companiilor, pe 16 noiembrie!
Cei mai importanti CEO-s si top manageri isi dau intalnire la Ziua Managementului, iar Dr. Florin Munteanu, Presedinte al Centrului pentru Studii Complexe, vorbeste despre noua paradigma a Complexitatii si Managementul transformarii!
Dintre invitatii se remarca: Consuela Dezso, Women’s Career & Business Coach; Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania; Virginia Otel, President, Professional Women’s Network Romania; Virgil Soncutean, Director General, Allianz-Tiriac Asigurari; Cosmin Vladimirescu, Country Manager, MasterCard; Gabriel Pantelimon, Country General Manager, Xerox Romania.

Invata sa integrezi activitatile de CSR in strategia de business, pe 17 noiembrie!
Masurile izolate, cu impact pe termen scurt, nu mai sunt suficiente. La Ziua dedicata CSR-ului vorbim despre sustenabilitate integrata organic in strategia de business, despre relevanta fundraisingului peer-to-peer, Directiva 95, dar si despre tot ceea ce trebuie sa stiti despre activitatile de CSR, de la asocierea cu obiectivele civice la masurarea impactului lor.
Intre vorbitorii zilei se numara: Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager, Orange Romania; Mirela Nemtanu, director executiv, HOSPICE Casa Sperantei; Roxana Sunica, Director Marketing, Asociatia Recolamp, Gabriel Solomon, co-initiator Galantom.ro, Leslie Hawke, co-fondator, OvidiuRo, si Dan Barbulescu, Director Executiv, Asociatia Parcul Natural Vacaresti

Povestile pe care brandurile le transmit au nevoie de continut si modele “out of the box”
Fragmentarea consumului de media si diversificarea platformelor deschid noi orizonturi in strategiile de comunicare ale brandurilor. Nu mai putem insa discuta in paradigma offline versus online. Nu mai conteaza mediul, ci puterea povestilor pe care brandurile le pot transmite.
Dintre vorbitorii Zilei de Media si Marketing se numara: Adrian Botan, Global Executive Creative Director, McCann Worldgroup, Mihai Gongu, Creative Director, GMP; Anca Ungureanu, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank; Radu Moldovan-Petrut, Marketing Director, Pernod Ricard Romania; Valentin Suciu, Creative Director, Jazz; Laura Barbu, Brand & Marketing Communication Director, Vodafone Romania, Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer of Critical Thinking, Maastricht School of Management Romania, Denisa Mihai, PR & Advertising Manager România și Moldova, Avon Cosmetics, si Beata Biel, Media Trainer Specialist, Google News Lab Europa Centrală și de Est.

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din Romania. Lansat in 2002, este cel mai puternic eveniment de business din tara si a reunit cei mai importanti lideri romani si straini, CEO, GM si profesionistii care au impus ritmul si tendintele din domeniul afacerilor din tara noastra.

Editia din acest an are loc in perioada 14-18 noiembrie 2016 la Hotel Novotel. Evenimentul se adreseaza persoanelor de decizie din companii, antreprenorilor, managerilor inovatori, publicitarilor si tuturor celor care doresc sa-si dezvolte afacerea si sa se conecteze la o audienta de top.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email