marta usurelu

Pentru cei care transforma proiectele in realitate

1081_480275295326246_453994072_n

Cand crezi ca le stii pe toate, ca nu mai ai nimic de invatat, ia o pauza. Respira adanc. Coboara din turnul de fildes si gandeste-te la miliardele de lucruri care se intampla la jurul tau. Deschide-ti mintea! Cauta oamenii si ideile care iti pot fi de folos.

Aceasta este ideea din spatele celor 12 ani de Zilele Biz. Coagulam o comunitate formata din oameni carora le place sa gandeasca. Suna ca un slogan, dar nu este. Intr-o piata in care azi toata lumea organizeaza evenimente, de la cele mai tari la cele mai puternice, nu mai inseamna nimic sa spui ca il organizezi pe cel mai mare. Asa cum nu mai conteaza nici faptul ca Zilele Biz a fost primul eveniment de afaceri din tara, in 2002.

Ce pot sa spun sigur este ca Zilele Biz nu este un eveniment pentru oricine. Este gandit pentru oamenii aflati in cautarea performantei. Pentru cei care nu se multumesc cu putin. Pentru acest gen de public am format programul si am ales invitatii. De la oameni care gandesc strategii, antreprenori care nu renunta in fata crizei, pana la oameni care schimba lumea, cum sunt Mircea Tudor, care a luat de doua ori Marele Premiu la Salonul de Inventii de la Geneva, sau Ionut Budisteanu, elevul care a uimit o lume intreaga.

ad1

De la idei practice de implementare, la tendinte despre care nu se discuta in Romania, editie cu editie am dus Zilele Biz mai aproape de oamenii care transforma proiectele in realitate si care spun lucrurilor pe nume.

Este mai clar ca oricand ca azi nu-ti mai poti stabili strategia din cartile de management. Ca ai nevoie de solutii punctuale, care sa te ajute sa depasesti acesti ani. Ca ideile de trecere peste impasul de azi vin de la oamenii care ne cunosc realitatea si activeaza aici.

Celor care nu se multumesc cu putin, care nu renunta in fata crizei si a dificultatilor, le oferim o platforma gandita pentru a-i intalni pe cei care au experimentat si au reusit sa deschida drumuri noi in criza.

1236924_10202020582585693_1075475147_n

Ca in fiecare toamna, in ultimii 12 ani, te asteptam la o saptamana de impartasit idei, experiente si strategii, alaturi de oameni care au demonstrat ca stiu si pot sa faca performanta. Daca te numeri printre ei, ne vedem la Zilele Biz, ca sa gasim impreuna ideile, curajul si puterea de a merge mai departe.

Programul si invitatii acestei editii se afla la www.zilelebiz.ro

1 comentariu

  1. […] a muncit din greu pentru a obține ceva, sunt mai înclinați către generozitate). Vă poftesc să studiați, s-ar putea să vă fie de folos. Nu-i târziu să începeți căutările de azi, chiar dacă-i […]

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email