marta usurelu

Stii ce vrei in 2016?

liste

Multi oameni nu cred in planuri si liste. Nu-si propun intentionat ceva si nici nu trec prin memorie ce-si doresc. Altii, si printre acestia am inceput de ani buni sa ma numar si eu, isi fac planuri. Vor sa reuseasca sa implineasca ce-si doresc si isi propun de multa vreme.

Nu stiu daca este ideal sa-ti faci un plan, dar cu siguranta este un inceput. Cand faci o lista cu ce vrei, incepi sa te gandesti ce-ti doresti. Asa vezi ca unele ganduri sunt clare si le treci rapid pe hartie, apoi tot cautand altele, te blochezi. De ce, pentru ca nu-ti doresti mare lucru? Sau, din contra, pentru ca vrei prea multe? Pornind de la o lista, incepi sa constientizezi ce vrei si sa te gandesti cum poti obtine ce-ti doresti.

Stiu ca pare un joc de copii, dar trebuie sa vrei ca sa primesti! Trebuie sa ai curaj sa iei si sa muncesti pentru ce-ti doresti! Si, chiar daca nu ai suficienta incredere in tine, chiar daca n-ai curaj, nu trebuie sa renunti. Nu merge mai departe convins ca n-o sa iasa nimic. Este o mare greseala. Asa cum este si cazul in care te gandesti prea mult la ce si cum ai face. In acest mod, cel mai sigur renunti si nu mai faci nimic.

Nu mai sta la rascruce de drumuri. Ia-ti inima-n dinti! Opreste-te si gandeste. Ce vrei? Pune pe lista primele 3 sau 5 idei si vezi cum poti sa le obtii. Cu siguranta, daca nu faci nimic, poti astepta mult si bine, fara a avea parte de rezultatul dorit. Dar daca actionezi, vei fi mai aproape de ce cauti. Vei ajunge la un rezultat. Poate la cel visat sau la un altul, pentru ca asa este viata, unul similar, care este mult mai potrivit si mai bun pentru tine.

Foto © Weedezign | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email