marta usurelu

Sunt cel mai bogat om!

386241_296313113732959_436513657_n

M-am bucurat sa primesc ieri multe, multe mesaje si telefoane, dar mai ales o avalansa de urari in social media. De la sanatatea care-i mai buna decat toate si de care cred ca avem cu totii cea mai mare nevoie, la o serie de urari care mi-au facut ziua si mai frumoasa decat a fost. N-am putut sa nu ma gandesc la oamenii minunati care imi sunt alaturi zi de zi sau la prietenii cu care, in lipsa teleportarii si a posibilitatii de a mari numarul orelor din zi, ma vad sau vorbesc rar.

Cum sa nu te bucuri si sa fii cel mai fericit ca ai cei mai buni prieteni cand esti felicitat asa: “Sa faci toate lucrurile asa cum iti place tie!” sau “Sa darami muntii pentru initiative misto!”? De la WonderWoman si Queen of Media, care m-au facut sa rad in hohote, pana la urari simple, pornite din inima, precum: “sa rodesti gandurile tale si sa pui aceleasi seminte de bine in jurul tau, cu aceeasi energie si pofta de bine. Si sa ai tot ce trebuie ca sa le implinesti”, toate urarile s-au referit la “ani plini de proiecte faine!”, “inspiratie si pasiune!” sau “Energie cat pentru un continent!”.

Mi-a placut insa mult suita de urari: “La multi si frumosi BIZani!” sau “Esti un om pe care te poti BIZui!” aproape la fel de mult ca deja celebra “Sa te iubeasca si sa te bucuri de baietii tai!”. Mi s-a urat inevitabil sa raman cu zambetul pe buze, sa fac multe calatorii frumoase si sa am la fel de mult curaj dar si ceva nou: multi cititori pe blog! 🙂

Si, bineinteles, nelipsita urare: “Tot ce iti doresti sa se intample!”. Mi-a placut mult, pentru ca stiu ca cel mai important este sa-ti doresti. Sa nu renunti sa visezi. Sa ai aspiratii pentru ca intr-un fel sau altul acestea ajung sa se implineasca. Si am realizat ascultand si citind toate aceste idei si ganduri ca sunt cel mai bogat om, pentru ca am cei mai buni prieteni!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email