marta usurelu

Visele devin realitate

Captura Kickstarter

Asa arata un vis implinit!
IonutrideAsa arata un om fericit!

Ma uit la aceste imagini si zambesc. Am inima plina de incantare si recunostinta. Pentru cine nu stie, intr-o razvratire de moment, am orchestrat o mica campanie de strangere de fonduri pentru un om care stie ce vrea.

Cand am aflat acum o luna, de intentia lui Ionut Tecuceanu de a-si lansa un album, l-am felicitat si i-am spus ca se numara printre putinii oameni care au curaj sa creada in visul lor. Au urmat apoi multe zile in care am vazut reactiile oamenilor: “Te sprijin. Spune-mi ce pot sa fac pentru tine?”, “Ce frumoasa initiativa are Ionut, hai sa-l ajutam!”, “Acum scot cardul si donez pentru tine!”. In afara de Like-uri si Share-uri nu s-a schimbat nimic in contul lui Ionut.

Mentionez clar: nu era nimeni obligat sa faca ceva. Mi s-a parut insa urat sa te asociezi cu un om, sa te lauzi online ca il vei sprijini, pentru a comenta verbal altceva decat ce ai scris sau uita in clipa urmatoare subiectul.

Nu imi place acest gen de oameni si stiu ca atunci cand iti propui sa faci ceva neincrederea si nepasarea celor din jur te trag inapoi. Am apreciat si mai mult curajul lui Ionut si dorinta lui de a-si indeplini visul in ciuda tuturor piedicilor.

Si, pentru ca stiu ca aprecierile si parereile de bine nu te incalzec cand ti-e frig, ca Like-urile nu te ajuta cu nimic, am sunat intr-o dimineata Oamenii uimitori care ne sunt parteneri la tabara de la Paraul Rece. Am stiut cand am sunat pe fiecare in parte ca vor reactiona!

Enel, Calif, MSLGROUP The Practice, Flanco, Golin, TNT, Etarget si Vodafone sunt cativa dintre cei care au raspuns prezent apelului de razvratire impotriva intentiilor care nu se concretizeaza niciodata, si au facut posibil visul lui Ionut.

Ne-au fost alaturi din primul moment Catalin Tenita, Zelist, si bloggerii Costin Cocioaba, Alexandru Negrea, Cristian Manafu, Cristian China Birta, Ivo Bobal, Alex Radescu, Victor Kapra, Loredana Maria Pricopie, Cristian Florea, Marius Matache, Claudiu Ionut Ciobanu, Dragos Asaftei, Alexandra Blas, Ruxandra Predescu, Marius Sescu si Rares Cojocaru.

Va multumesc, dragi prieteni!
Felicitari, Ionut! Iti multumesc ca ne-ai dat ocazia sa descoperim inca ceva despre noi!

2 comentarii

  1. […] se pare o victorie importantă pentru toți cei care nu au curaj să-și urmeze visul, un mesaj clar că, iată, se […]

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email