marta usurelu

Atitudinea corecta te ajuta sa obtii mai usor ce-ti doresti

img_9442

Nu este usor sa fii antreprenor, asa cum nu este usor sa lucrezi de la egal la egal cu top manageri obisnuiti sa nu ai o alta parere, decat a lor. Si, desi este dinamica, lumea afacerilor este in continuare una a barbatilor, in care orice nou venit este atent analizat si trebuie sa demonstreze, constant, ca-si merita locul.

Cand intri in aceasta lume, desi te pregatesti intens si vii cu lectiile cat mai bine facute, iti dai seama ca ai nevoie de sansa ca sa te integrezi. Ca trebuie sa reusesti prin creativitate si valoare adaugata sa-ti creezi propriul loc, si intelegi ca atitudinea este esentiala.

Imaginea conteaza si este cea care iti completeaza atuurile, iar increderea in tine si atitudinea corecta sunt elemente care te ajuta sa obtii mult mai usor ce ti-ai propus!

Pentra ca in afaceri conteaza enorm cum te prezinti, ce porti si cum arati. Am invatat aceasta lectie si stiu ca tinuta si pantofii potriviti iti ofera atitudinea care se vede, se simte si se transmite celor din jur.

Acesta este motivul pentru care am ales sa ma implic in campania brandului Tezyo, care pune accent pe atitudine ca prim pas in a obtine ce doresti. Tezyo este noul concept de magazin detinut de compania Otter Distribution.

Sunt onorata sa va anunt ca sunt ambasador Tezyo pentru colectia de pantofi de business, Pantofi cu atitudine! Ca fac parte, in aceasta toamna, din echipa de endorseri care realizeaza Kit-ul de atitudine cu sfaturi si recomandari pe care Tezyo le-a pregatit pentru clientii sai.

Pentru ca avem nevoie sa invatam sa avem incredere in noi. Pentru ca atitudinea corecta ne ajuta sa obtinem mai usor ce ne dorim dar, mai ales, pentru ca iubesc pantofii si sunt de parere ca ei devin si mai frumosi cand ii poarta cineva cu personalitate!

Pantofi cu atitudine

In tot ce faci, atitudinea, pantofii si tinuta potrivita te ajuta sa obtii ceea ce ti-ai propus si te inspira – acesta este mesajul campaniei Pantofi cu atitudine.

pantoficuatitudine

Pornind de la aceasta idee, toti cei care vor achizitiona o pereche de pantofi din magazinele TEZYO pot castiga trei kit-uri constand in 3 perechi de incaltaminte si 3 genti, pe trei stiluri diferite – urban, casual si urban/sport, inregistrand bonul pe siteul magazinului. Marele premiu al campaniei este o mini-vacanta intr-una din capitalele europene ale modei, Milano. Mult succes!

Blogul martausurelu.ro sustine campania de comunicare “Pantofi cu atitudine” a brandului Tezyo.

Cover foto @ Marian Timofte

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email