marta usurelu

Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot!

coperta-Biz-Singapore-798x465

Cresti, inveti, lucrezi si demonstrezi ani si ani pentru a fi mai bun. Vrei recunoastere si iti doresti sa avansezi si sa arati celor din jur ce poti sa faci. Cauti diferentiatori si cea mai buna pozitionare si, desi stii ca va veni, recunoasterea nu-ti bate niciodata la usa cand o astepti.

Ma numar printre antreprenorii norocosi care au reusit intr-o perioda relativ scurta sa se bucure de ani de crestere. Am reusit plecand mereu la drum cu proiecte creative si abordari unice in printul din Romania. Mai mult, am lansat si impus pe piata proiecte imposibile, asa cum au fost ele numite de toti specialistii din piata. Asa am invatat insa ca, de fapt, nimic nu este imposibil. Dar mai ales ca increderea pe care o castigi in tine si ce poti sa faci valoreaza cel mai mai mult!

Dar toamna aceasta s-a dovedit a fi mai bogata ca oricand. Aneta Bogdan, Fellow CIM, Chartered Marketer si fondator al Brandient, m-a anuntat ca, in premiera absoluta in designul romanesc, Brandient si Biz au castigat legendarul premiu Red Dot!

CD_Gala_2015_Slider_2_01

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari si mai prestigioase competitii internationale de design. De peste 60 de ani, Design Zentrum Nordrhein Westfalen – una din cele mai venerabile si active institutii de design din Europa onoreaza excelenta in design. Mult ravnitul premiu Red Dot si-a castigat un renume global ca un sigiliu de calitate si reputatie in design si se acorda anual unor lucrari exceptionale in disciplinele Product Design, Design Concept si Communication Design. In acest an, un juriu international format din specialisti in design din 13 tari – practicieni de frunte, profesori, jurnalisti si critici – a acordat Red Dot Design Award echipei Brandient pentru coperta Biz!

Am primit apoi un e-mail de la echipa Red Dot Design care ma invita oficial, in calitate de client, pe scena competitei de la Berlin, pentru a primi Red Dot Design Award. M-am uitat minute in sir la coperta Biz Singapore cand mi-a prezentat-o Brandient, in februarie. La fel m-am uitat la acest e-mail. Ma simt minunat!

Felicitari, Brandient! Felicitari, Aneta Bogdan, Cristian Kit Paul si Mihai Bogdan. Este o binemeritata recunoastere internationala pentru talentul si profesionalismul vostru. Un vis implinit si pentru Romania, prin voi, si o mare satisfactie pentru noi, echipa Biz. Dragostea pe care ne-o impartasiti de atatia ani pentru puritatea designului si esenta sa merita cu prisosinta acest Red Dot. La cat mai multe!

Foto @ Brandient

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email