marta usurelu

15 ani+1. Cand te sarbatoresc prietenii!

FullSizeRender

“Cand te duci la birou, sa te uiti la panoul din dreapta” scria mesajul care m-a trezit in aceasta dimineata. Era de la Radu Tanase, Calif. M-am intrebat ce-a mai pus la cale. Am plecat spre birou si am vazut panoul! Cu tot cu vremea mohorata, ziua mea s-a inseninat. Am inceput sa rad singura pe strada si sa fac poze!

Sunt minunati oamenii de la Calif. Mereu cu un mare zambet pe buze si gata de actiune. Stiu sa-si puna amprenta frumos pe tot ce fac. Iar astazi, inca o data am simtit cat sunt de norocoasa!

Implinim 16 ani de la lansarea revistei Biz. La petrecerea Biz15 ani din septembrie, anul trecut, au fost mare parte dintre prietenii Biz. Si echipa de la Calif, bineinteles. Dar euforia si etuziasmul de atunci au ramas in inimile noastre si la un an de la aniversarea din septembrie Calif si multi alti prieteni ne-au sarbatorit din nou! Am primit mesaje, flori si tort-uri pesonalizate, vizite in redactie si multe, multe mesaje de felicitari.

Cand prietenii te sarbatoresc asa, ramai fara cuvinte. Ti se umple inima si zambesti! Nimic altceva nu se rdica la nivelul gesturilor cu care acesti oameni minunati ne inconjoara!

Va multumesc si va anunt oficial, in numele colegilor mei, ca septembrie ramane #Biz15 ani! Anul acesta +1, in 2016 Biz15ani+2 si, da, asa cum am promis, in 2017 organizam majoratul.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email