marta usurelu

Ce inseamna normalitate azi?

dreamstime_s_34054446

Pare greu de crezut, dar aceasta ramane intrebarea zilei. Daca privesti in jur, normalitatea impusa de ultimele luni evidentiaza mai simplu ca oricand: unii sunt activisti, iar altii sunt lipsiti de orice intiativa, la fel ca inainte de #colectiv sau de atentatele din Paris.

In aceasta noua normalitate, mai pleci la Paris? La Madrid sau oriunde altundeva ? Sau stai pe ganduri si nu-ti vine decat sa fugi departe, cat mai departe, in varf de munte? Realitatea de astazi emana, mai mult ca oricand, nesiguranta. Si din ce in ce mai multi se tem si nu mai stiu ce sa faca.

Dar asa cum pe unii nu-i mai atinge nimic, pentru ca nimic nu conteaza pentru ei, pe altii noua realitate i-a trezit. Au prins pur si simplu aripi. Vor sa conteze, sa se evidentize si sa nu mai treaca nimic cu vederea. Au inteles ca ramane la fel de actual sa te bucuri de zilele si de momentele frumoase, sa zambesti si nu renunti sa traiesti.

Hai sa nu mai uitam sa traim si sa apreciem clipa! Inevitabil momentele grele si dificile vin peste noi, dar trec mai usor daca invatam sa ne bucuram de liniste, de impliniri si de cei dragi. Aceasta este normalitatea mea. Si aceasta cred ca este noua realitate, cea pe care ne-o facem sau ar trebui sa incepem sa ne-o facem.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email