marta usurelu

Cei mai buni oameni de marketing

FullSizeRender (10)

A mai trecut un an si reincepem documentarea pentru identificarea celor mai buni oameni de marketing din Romania. Zi de zi lucram si colaboram, ca jurnalisti, cu marile branduri si cu oamenii de marketing si comunicare. Aflam ce noutati sunt si ce campanii se fac, ii vedem cum se misca in piata si cat sunt, sau nu, de curajosi.

Si, pentru ca nu vrem sa pierdem din vedere nicio campanie, anunt oficial, in fiecare an, si va invit sa ne comunicati oamenii de marketing care v-au impresionat, profesionistii care stiu sa faca minuni, alaturi de echipele lor, pentru brandurile si produsele pe care le au in grija.

Nu vreau sa-mi recomandati branduri si companii care au bugete mari si eventual nu au director de marketing! Nici oameni celebri in domeniul lor pentru imaginea pe care o au. Ii stim cu totii si nu, nu ei sunt cei mai buni directori de marketing. Din nefericire, nu cei care au un buget frumos pe mana au si rezultate pe masura. Din contra, reusesc perfomanta de a fi invinsi de directori de marketing cu initiativa care au bugete mici sau foarte mici.

Pe acestia din urma ii caut si doresc sa-i identificam. Va astept, ca de obicei, recomandarile in mesaje si pe email. Stiu, sunt multi si, la fel ca voi, consider ca ei merita cel mai mult sa li se recunoasca realizarile!

Anuarul directorilor de marketing, 100 Marketing, editia 2015 va fi lansat in luna mai, in cadrul evenimentului Best Marketing.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email