marta usurelu

Cele mai valoroase lectii sunt cele pentru care platesti!

Pe sarma

Fie ca platesti scump sau cu mult chin, cu stres si nopti nedormite, experientele prin care treci sunt cele care te calesc, te invata sa fii atent la ce urmeaza si te determina sa nu te mai incanti la primul gest frumos.

Nicio scoala nu te invata la fel de bine asa cum o face realitatea. Asa cum numai viata stie sa-ti aduca intr-o zi cu soare, fara nicio atentionare, o furtuna care te darama si te lasa, de multe ori, fara speranta.

Neatentia, entuziasmul, lipsa pregatirii si asocierile neinspirate sunt doar cateva dintre motivele care te fac sa ajungi in situatia in care trebuie sa platesti pentru alegerile facute, iar lectiile pe care le inveti cel mai bine sunt cele care vin din esec. Din greseli si din experientele in care intelegi ca nu toti oamenii sunt… ca tine. Ca traim, de fapt, intr-o jungla in care trebuie sa alegi daca vrei sa traiesti singur sau sa faci parte dintr-o haita.

In orice tabara ai fi si cu oricine ai vorbi, vei auzi ca cele mai bune lectii pe care le inveti sunt cele pentru care platesti. Mult. Cel mai mult. Si nu doar bani, ci mai ales munca, pasiune, nervi si frustrare. Dar acestea sunt lectiile pe care nu le uiti niciodata! Care te ajuta sa rezisti cand alte greutati iti apar in cale. Pentru ca dupa prima, vine a doua si inevitabil urmatoarea. Lectiile platite scump te ajuta sa intelegi ca doar de tine depinde sa ajungi in momentul in care poti spune ca esti pregatit pentru orice ar urma sa vina!

Foto © Gustavo Andrade | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email