marta usurelu

Collectors Day la Galateca

Pisica

Ziua colectionarilor este un adevarat eveniment pentru cunoscatorii care stiu ca pot avea acces direct la artisti si, bineinteles, la preturi “de atelier”. Cu mare bucurie am aflat ca joi seara, de la ora 19.00, galeria Galateca lanseaza Collectors Day, o serie de evenimente dedicate atat colectionarilor sa-si dezvolte o colectie de arta sau design, dar si celor ce doresc sa cumpere obiecte de arta si design.

Salut initativa galeriei si va recomand sa petreceti o seara unica in aceasta vara. Veti gasi in galerie preturi “de atelier” pentru lucrarile din cadrul expozitiilor aflate in desfasurare la Galateca – “Maiastra. Sanziene virtuale” si “COLUMNA.BRIGADA COLUMNA”. Dar, cel mai important, vor fi prezenti in galerie si artistii vizuali Maria Cioata, Ana Zoe Pop, Aurel Tar si Andra Clitan.

Va provoc la o seara de colectie

Sunt deseori intrebata de unde imi cumpar haine sau accesorii pentru casa sau pentru cadourile pe care le ofer. Majoritatea oamenilor sunt mirati cand afla raspunsul. Le recomand de fiecare data o vizita in galerie.

Exista o teama in randul celor mai multi oameni de a intra in galerii de arta. Pentru foarte multi, galeria este un spatiu exclusivist, cu artisti care vorbesc o limba de neinteles si, inevitabil, cu preturi mari. Nu este asa.

De doi ani, echipa Galateca a reusit sa reuneasca cei mai buni artisti contemporani romani si, pe langa expozitiile acestora, are si un shop din care poti cumpara, atat in galerie sau on-line, obiecte de arta – de la tablouri, sculpturi sau bijuterii, pana la obiecte de design pentru casa, bijuterii si tinute vestimentare semnate de creatori romani.

Va invit asadar sa petreceti in aceasta vara o seara altfel, o seara de colectie intr-o atmosfera unica! O sa va placa.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email