marta usurelu

Daca visele tale nu te sperie, nu sunt suficient de mari!

Speram, la fiecare trecere dintre ani, la un an nou mai bun. Este firesc si nu are legatura cu cel pe care il incheiem. Visam cu ochii deschisi si ne facem rezolutii. Ne promitem ca nu mai facem greselile din trecut si ca vom fi mai buni.

Este un pas important, recunosc, primul, dar nu trebuie sa ne oprim din a pasi continuu si din a lupta pentru visele care ne incarca si ne fac sa intram cu atata energie si speranta intr-un an nou.

 “Ma voi organiza mai bine”, “voi calatori mai mult”, “voi petrecere mai mult timp cu familia” sau chiar celebrul – Intru la regim din noul an! – toate trebuie si puse in practica.

Aceasta este diferenta dintre cei care viseaza si cei care isi transforma visele in realitate.

In ceasul rezolutiilor sunt si eu desi simt, acum la sfarsit de 2021, cand scriu aceste randuri, ca sunt obosita. Mai obosita ca oricand. Chiar daca nu a fost un an rau, 2021 a fost greu si l-am simtit, fizic, in durerile de spate si in lipsa de rabdare…

Stiu ca la fel simt multi dintre prietenii si cunoscutii mei si mai stiu si ca oboseala trece, dar mai mult ca oricand inteleg acum ca trebuie sa avem vise mari. Cele mai mari, asa cum bine a spus Muhammad Ali. Luptand pentru ele ajungem sa implinim cat de mult putem si chiar sa ne surprindem si sa vedem ce putem face. Asa ca, daca aveti putin timp, va indemn sa va opriti si sa va ganditi ce va doriti.

Eu intru in 2022 cu cateva rezolutii clare si cu aceste 10 idei in minte:

Cu planuri mari si cu vise pe masura. Dream big, baby!

Cu mai multa grija la sanatate si la odihna. Trebuie.

Cu atentie la cat sport fac. Sportul imi aduce multa energie si o stare de bine incredibila.

Cu focus pe familie si pe experiente frumoase petrecute cu cei dragi. Cele mai frumoase petreceri din ultimii ani au fost cu familia si echipa.

Axata pe aceeasi organizare de care sunt mandra, sper sa pot si in 2022 sa ma bucur la sfarsitul zilei ca am bifat tot de pe to do list. Chiar imi iese!

Cu multa iubire in suflet si putere sa trec peste tot ce nu este OK si nu merita tinut minte. Am invatat si acest lucru in 2021.

Cu certitudinea ca timpul este important si este pacat sa-l pierzi in locuri si cu oameni care nu merita.

Cu multa incredere in mine. Ultimii doi ani mi-au aratat cat de importanta este increderea si ma bucur ca am vazut ca la acest capitol stau bine! 

Fara sa imi mai fie teama de crize, de nesiguranta sau de oportunisti. O lectie importanta a fost sa inteleg ca e OK sa nu te placa toata lumea si ca teama trebuie infruntata. Doar asa scapi de ea.

Si, bineinteles, cu zambetul pe buze. Doar este cea mai celebra semnatura a mea!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email