marta usurelu

Să ai grijă de tine este o artă care se învață în fiecare zi

A fost nevoie de multă vreme ca să înțeleg cât este de important să te iubești așa cum ești. Că noi, fiecare în parte, suntem unici. N-a fost nici ușor. Mulți ani m-am lăsat păcălită de tiparele de frumusețe din filme și reclame. Pentru că eram departe de reperele 90-60-90, dar în timp am înțeles că oamenii mă plac pentru mine. Pentru omul care sunt și, da, deși contează și cum arăți, am învațat că pot să arăt frumos fiind eu și învățând să fiu cea mai buna variantă a mea.

A fost nevoie, vă dați seama, de niște ani ca să înțeleg acest lucru și de aceea cred că este important să-i ajutăm pe adolescenți și pe cei care au îndoieli legate de modul în care arată că e important să se accepte și să se descopere. Deschiderea din ultimii ani, în care fiecare om e OK indiferent de cât de excentric arată, ajută enorm. Cu toții putem fi acum exact cum simțim, până găsim varianta în care arătăm cel mai bine în corpul nostru. La mine, un factor important în modul în care arăt, cel puțin așa l-am resimțit, este părul.

Momentul în care am renunțat la “bad hair day”

Natural, părul meu este ondulat. Stă ca o coamă de leu și nu mă ascultă, iar în adolescență am suferit mult de celebra “bad hair day”. Am ajuns apoi să-i iubesc volumul, până când, într-o zi, o stilistă mi-a întins părul.

Modul în care au reacționat cei din jur a fost impresionant, dar reacția soțului meu m-a încântat peste așteptări. Și, deși am încercat peste ani multe coafuri, de fiecare dată cea dreaptă a ieșit câștigătoare. Este elegantă și fresh în același timp și se potrivește foarte bine cu trăsăturile feței mele. Doar că nu tuturor ne este ușor să ne aranjăm singuri părul și, deși am încercat, mult timp am simțit că am două mâini stângi. Până la Gala Red Dot Design Awards, din Berlin, când după încercări în cinci saloane, cinci, n-am găsit loc și a trebuit să mă aranjez singură.

Am încercat să mă coafez cât de bine am putut, plină de emoții. Trebuia să urc pe scenă și voiam să arăt perfect. Deși nu am fost prea mulțumită de ce am reușit să fac, stresul meu nu s-a văzut în fotografii, ci bucuria și încântarea de a primi celebrul premiu pentru coperta Biz Singapore, realizată de Brandient.

Atunci am câștigat încredere în mine. Am simțit că este important să te simți bine cu tine și, cu acest gând în minte, am început să caut variante care să mă ajute să am rezultate mai bune pe viitor când îmi fac singură părul. Așa am ajuns un adevărat fan Rowenta. Deși inițial am crezut că niciodată n-o să reușesc să folosesc o perie, am învins! Pe lângă faptul că este mult mai sănătoasă pentru păr decât placa, peria usucă și, în același timp, stilizează părul. Cel mai mult îmi place că reușesc să-mi aranjez rapid părul și că este ușor de folosit. Chiar dacă are 3 trepte de temperatură, aceasta se ajustează automat, detaliu ideal pentru mine. Un alt plus este învelișul ceramic care nu electrizează (sic!) și oferă strălucire șuvițelor.

Câștigă o perie Rowenta Ultimate Experience

Dacă și voi sunteți în căutarea coafurii perfecte sau a unui cadou pentru voi sau perechea voastră, impreuna cu Flanco vă invit la un concurs. Premiul este chiar peria Rowenta Ultimate Experience. Nu vă speriați, întrebarea este simplă: ce cadou aș putea să-i ofer soțului meu, de pe flanco.ro, acum, cu ocazia zilei de 8 martie?

De ce de 8 martie? Pentru că îmi place să-i ofer și eu un cadou, așa cum îmi place să primesc. În plus este democratic, iar ideea de a ne surprinde cu ceva inspirat ne provoacă, în fiecare primăvară, să fim creativi. Acel “să ai grijă de tine” din titlu se traduce, în cazul meu, și prin a fi lângă cei dragi și a învăța să-i implici în ce faci, pentru a te bucura de cât mai multe experiențe comune.

Vă invit așadar să-mi spuneți ce cadou vi se pare potrivit pentru Cristi. Intrați pe flanco.ro, alegeti un cadou, și lăsați linkul produsului în comentarii. Cel mai inspirat răspuns va primi cadou din partea mea o perie Rowenta. Iar dacă vă atrage atenția ceva din ce vedeți pe site și doriți o reducere, cu codul Marta20 primiți 20% reducere suplimentară față de prețul de pe site, la produsele aflate în promoție.

Câștigătorul va fi anunțat luni, 8 martie, tot aici, în postare, cu later edit. În speranța că veți fi inspirați în recomandările pe care mi le trimiteți, vă urez să aveți încredere în voi și grijă de jumătatea voastră și vă doresc mult succes la concurs!

Later edit: pentru ca interesul pentru concurs a crescut in ultimele zile si mai ales pentru ca reducerea suplimentara pentru cei care vor sa achizitioneze peria este valabila si dupa 8 martie, am decis prelungirea concursului pana pe 10 martie, cu anuntarea castigatorului in seara zilei respective. Nu uitati sa folositi codul Marta20 daca doriti sa cumparati peria Rowenta cu un discount final de peste 57%.

Later edit: Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase. M-am bucurat să văd numărul mare de comentarii și ideile frumoase pe care le-ați propus. Cu drag am ales-o pe Irina Mărăşescu. Mi-a plăcut sugestia sa și, recunosc, este un cadou pe care nu i l-am făcut până acum, în cei 15 ani de cand suntem casatoriti. Felicitări, Irina, și mulțumesc încă o dată, tuturor pentru implicare. O primăvară minunată să avem!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email