marta usurelu

De amorul artei, un nou concept de networking party

photo (21)

In fiecare zi imi propun sa plec mai devreme de la birou. De multe ori, cand vorbesc la telefon dupa ora 19 cu multi dintre colaboratori, constatam ca inca suntem pe baricade. Parca nu se termina niciodata ce avem de facut. Si parca am uitat in ultimii ani sa ne facem timp pentru noi.

Anul trecut a fost plin de momente dificile. Am decis, cand s-a incheiat, sa schimbam atat cat depinde de noi cursul lucrurilor, si am luat initiativa. Anul acesta, pe langa zumzetul nesfarsit din redactie si evenimentele pe care le organizam, ne-am propus sa gandim o serie de momente special pentru noi, prietenii si colaboratorii nostri. Pentru cei cu care lucram zi de zi, care ne sunt aproape, indiferent cat de nebun pare de fiecare data un nou proiect Biz.

photo (23)

Asa s-a nascut ideea unei intalniri inedite, gandite special ca sa ne vedem, sa ne simtim bine, sa zambim si sa vorbim. De la idee la eveniment n-a fost nevoie decat de o luna pana cand, aseara, la galeria Galateca, ne-am adunat in universul unic construit de sculptorul Vlad Tenu si am pornit cu dreptul intr-un an in care ne-am propus sa nu mai uitam sa radem si sa ne intalnim din cand in cand fara presiune si fara motiv!

pt blog5

Si daca “fara motiv” era imposibil si parea ireal, s-a intamplat. Toti invitatii care au primit mesajul noastru de a ne vedea “de amorul artei” ne intrebau de ce ne vedem, cu ce ocazie si ce se intampla. Au inteles motivul cand au ajuns la Galateca. S-au relaxat, au vorbit, au conoscut oameni noi si, mai ales, s-au simtit bine.

Am reusit sa vorbesc in tihna cu majoritatea invitatilor, asa cum nu reusesc niciodata la evenimente. Am pus tara la cale, cum imi place sa spun, si am plecat plina de energie, cu multe, multe idei si chiar cu cateva cunostinte noi! Lucram, ca sa stiti, la o noua editie. Cu acest gand am ajuns la birou. Cu aceeasi energie si idee au venit si colegii mei, si in aceasta directie au curs astazi toate aprecierile pentru seara de ieri.

photo (24)

In loc de incheiere, vreu sa le multumesc inca o data celor care ne-au fost alaturi, partenerilor mei, Dragos Balan – Grafica si Tipar, si Andreea Stoiciu – Galateca! Multumesc cu mare drag lui Vlad Tenu si Mihai Zgondoiu, echipei de la Howard Johnson Grand Plaza Hotel care ne-a dezvaluit un univers gastronomic uluitor, domnilor minunati de la cafeneaua Origo si echipei de la Samburesti & Aqua Carpatica si, nu in ultimul rand, echipei de la BDG & Metaxa Suntonic si Prosecco&Frizzante Bar. Sunteti de nota 20!
Cand iti place ceva, vrei sa continue, asa ca am stabilit, in redactie, ca acest eveniment sa devina o obisnuinta!

pt blog2

 

pt blog4

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email