marta usurelu

De ce recomand Foursquare

10440836_10153267053762538_3228895092668266024_n
Ma numar intre cei 50 de milioane de utilizatori care folosesc Foursquare cu mare placere. De ce? Pentru ca ma ajuta sa descopar locuri noi in orasele in care merg. Cu ajutorul acestei aplicatii descoperi in tara sau oriunde in lume cafenele, restaurante, informatii despre ce sa vizitezi, ce ai ca optiuni de shopping sau entertainment in zona in care te afli.

Stiu ca poti afla si cu ajutorul Google sau al unui prieten astfel de informatii dar cu Foursquare vezi ce e aproape de tine. Afli daca serviciile sunt OK si ce au recomandat cei care au fost in acel loc sau ce trebuie evitat.

Un alt plus este ca aplicatia iti propune locuri pe care poti sa le incerci. In majoritatea locatiilor poti gasi in comentarii parola de wifi, si poti sa vezi recomandarile celorlalti clienti despre ce e OK si merita incercat.

Tot cu ajutorul aplicatiei poti sa te intalnesti mai usor cu prietenii. Vezi unde sunt, asa cum te vad si ei pe tine! Mi s-a intamplat de cateva ori, in orase diferite, sa ma sune prieteni sa ma intrebe daca mai stau in restaurantul respectiv si daca pot veni si ei!

Dar ce-mi place cel mai mult la Foursquare este ca te ajuta sa descoperi adevarate “diamante”. In cazul meu, in acest weekend, am descoperit folosind Foursquare, un desert neasteptat care a intrat deja in topul listei cu prajituri preferate, Baked Alaska.

Eram in restaurantul Tom’s Kitchen din Istanbul. In meniu, nimic nu-ti indica ce memorabil este sau ca, de fapt, acest desert este o experienta! Aveau insirate multe dulciuri. Pana a venit comanda felului principal, am citit recomandarile din aplicatie. Comentariile erau pozitive si anuntau un desert care impresioneaza. Poza cu Baked Alaska ne-a cucerit. Ne-a convins sa-l alegem! A fost, intr-adevar peste asteptari! Ne-a lasat fara cuvinte si inca sunt de parere ca nu pot sa descriu suficient de potrivit gustul uimitor al acelui desert. Crema fina de meringue flambat ascundea o inghetata perfecta, de care nu te puteai satura! Gustul era completat o aroma surprinzatoare, cea a blatului cu coaja de portocala.

Ne-a placut mult. Ne-a cucerit si retezat orice putere de a rezista in fata sa. De la prezentare si pana la gust, pot sa spun ca am descoperit un nou desert preferat. Unul pe care l-am ales datorita acestei aplicatii si pe care il caut acum si in tara!

photo (78)

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email