marta usurelu

De ce se comenteaza atat de mult?

Sunt convinsa ca v-ati intrebat de ce se comenteaza orice, oricand. Ajungi chiar sa te intrebi cum de toti in jur sunt experti. Si daca n-au au altceva de facut. Poate chiar n-au nimic de facut!

Cand vine vorba despre filme sau politica , OK, iti dai cu parerea, chiar daca nu esti critic de film sau analist politic. Dar in cazuri in care nu stii nimic despre un subiect, cand nu cunosti realitatea, de ce te bagi? Ca sa spui daca ti se pare ca e bine sau rau? Ca esti pro sau contra? Ma uit si vad uimita argumente penibile aruncate la gramada si nu pot sa nu ma intreb daca oamenii gandesc.

Poate ati observat, cei trecuti prin viata, oamenii care stiu cat de greu construiesti ceva, nu se intrec se comenteze. Se abtin de la reactii “la prima mana”, convinsi fiind ca timpul le cerne pe toate. Doar cei care n-au altceva de facut decat sa vorbeasca pe la colturi si, mai nou, pe canalele sociale, sunt cei care demonstreaza cat de mult timp liber au si-l consuma inutil.

Sunt cei care, pentru ca se pricep la orice, n-au ajuns sa faca inca nimic si incearca sa vada in fiecare zi ce-ar putea face, fiind atat de buni.

Stiu, nu poti opri gura lumii. Scriu aceste randuri convinsa ca-mi impartasiti ideile si nu va numarati intre cei care n-au altceva mai bun de facut decat sa-si piarda cate 2-3 zile cu fiecare subiect la moda si sa se planga apoi: “Uite, dom’le, cum trece timpul! A venit Pastele”.
Aveti ceva de comentat?

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email