marta usurelu

De ce te duci la un eveniment?

dreamstime_s_22217279

Ce asteptari ai de la un eveniment? De ce alegi sa pleci de acasa sau de la birou ca sa participi o zi intreaga la o conferinta? Sunt cateva intrebari la care caut raspunsuri.

Stiu, se organizeaza multe evenimente si, daca nu esti un cunoscator, ai sanse ca in foarte multe situatii sa fii dezamagit de organizarea evenimentului la care mergi sau de vorbitori. Din pacate, nu exista padure fara uscaturi. Dar, daca-ti cunosti cat de cat domeniului de activitate, stii daca vorbitorii de pe afis reprezinta un interes pentru tine. Macar asa alegi sa mergi la un eveniment care te intereseaza.

Am vazut insa multe cazuri in care oamenii merg la evenimente ca la intalniri sociale. Fara a fi din domeniul lor. Fara a sta macar in sala. Si n-am putut sa nu ma gandesc de ce se duc. Doar ca sa plece o zi de la birou? Pentru ca este cool sa fii acolo? Sau ca sa fii vazut si sa-ti poti da cu parerea?

Este ca atunci cand vii din vacanta si primesti multe mesaje si comentarii de la prieteni despre cat de “naspa” e acasa si ca era mai bine sa ramai oriunde in alta parte… La toate evenimentele din strainatate, la care am participat, m-am uitat cu atentie la detalii. Da, sunt la unele evenimente vorbitori foarte buni. Dar sunt si la noi. Sunt rateuri si uscaturi si la ei. Nu doar la noi. Iar preturile nu se compara niciodata.

Ne luptam doar cu mentalitatea ca la noi totul e prost si oriunde in alta parte este mai bine? Acest gand m-a determinat sa ma gandesc din nou la ce asteptari are publicul. Poate aveti raspunsuri interesante la aceasta intrebare! Va invit sa-mi scrieti! Voi ce asteptari aveti de la un eveniment?

Foto © Bogdan Carstina | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email