marta usurelu

Politica si demoni

INVITATIA - fata -  15 x 21 cm - cu margini de taiere

De astazi si pana pe 7 septembrie va recomand sa vedeti la galeria Galateca o expozitie care o sa va aduca zambetul pe buze! “Political Bestiary”, expozitia de desene in carbune realizate de Valeriu Mladin, este un adevarat spectacol.

Desenele prezinta o serie de portrete ale unor oameni imbracati la patru ace si cu chip de animal. Daca v-a placut “Ferma animalelor”, cu siguranta atunci nu trebuie sa ratati “Political Bestiary”! Lucrarile artistului reusesc sa surprinda in amanunt trecutul, prezentul si viitorul din domeniul politic de pretutindeni – desi parca mult mai evident in partea de est a Europei – caracterizat prin lacomie, rele intentii, ori incompetenta.

“Portretele psihologice prezentate reinterpreteaza intr-o maniera libera si sugestiva sarja figurativa care exploateaza similitudinile dintre regnul uman si cel animal, strategie periodic speculata ideatic si frecvent exploatata artistic inca din cele mai vechi timpuri”, spune Valeriu Mladin. Daca v-am convins, ne vedem atunci in aceasta seara, la ora 19.00, la vernisaj!

mladin

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email