marta usurelu

Descopera inovatia potrivita pentru compania ta

Tehnologia schimba mediul de afaceri si modeleaza lumea în care traim. Este cea care dicteaza, de ani buni, progresul la nivel global si deschide granita unui imens potential, aducand companiilor oportunitati uriase.

Presiunea tenologiei se simte si in companiile din Romania. Ca vor sau nu, managerii sunt fortati sa tina pasul cu ce e nou. Si, desi 84% dintre top manageri considera ca inovatia este importanta, doar 6% dintre ei declara ca inoveaza. Rezultatele acestui studiu se mentin, din pacate, constante in tara noastra. Compensam insa prin ideile si creativitatea tinerilor inovatori.

In fiecare an, o noua serie de elevi si studenti romani castiga competitiile mondiale! Mai mult, an de an apar tineri cu idei si aplicatii care se impun la nivel international. Noutatea interesanta este ca euforia si creativitatea inovatorilor au inceput sa fie sustinute activ de manageri si o serie de companii.

Asa se face ca, anul acesta, dupa multi ani in care ne-am straduit sa aducem pe scena Biz Innovation Forum reprezentanti din companii care intr-adevar inoveaza local, am reusit sa adunam cu usurinta atat organizatii cat si profesionisti care lucreaza zi de zi in acest domeniu. Este un semn frumos care arata puterea de inovare a romanilor si dorinta companiilor de a fi la zi cu ce se intampla afara.

Pe 10 aprilie vorbim inca o data despre inovatie! Despre cum poti gasi solutii inovatoare la problemele curente, cum transformi ideile si conceptele in realitate, despre cum inovatia tranforma companiile. Vino si descopera puterea inovației! Afla care este realitatea in domeniul in care lucrezi si cum poti identifica inovatia potrivita companiei tale. Vei invata strategiile si metodele de aplicare a inovatiei si cum poti imbunatati performantele propriului business!

Conferinta Biz Innovation Forum ofera acces la profesionistii care ne pot ghida în universul de astazi, transformat de tehnologie, si reuneste profesioniștii recunoscuti pentru spiritul inovator cu managerii care isi doresc sa aduca un plus companiei in care lucreaza.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email