marta usurelu

Descopera un frappe surprinzator

Imi place enorm sa descopar locuri, oameni si gusturi si ma bucur ca un copil de tot ce este nou. Asa am fost mereu si n-am pierdut, peste ani, acest entuziasm. Amintirile sunt mereu legate de un om pe care l-am intalnit, de un desert sau un cocktail pe care le-am descoperit in locurile vizitate si reusesc sa ma reintorc zambind intr-o fractiune de secunda in acel moment.

Pentru mine, Singapore a ramas orasul in care am pasit prima data intr-un BreadTalk. Unde miroase mai bine ca in cele mai bune boulangerie-ii din Franta si totul este proaspat, iar eu abia reusesc sa aleg doar doua sau trei deserturi.

Japonia este clar legata de Croquant Chou, desertul crocant cu inghetata descoperit din intamplare, in Harajuku, pe una dintre stradutele celui mai colorat cartier din Tokyo. Iar de Peru, prietenii stiu bine, pe langa Machu Picchu, ma leaga pasiunea pentru ceviche si cautarea permanenta a celui mai bun Pisco sour!

Dar cel mai mult ma bucur cand descopar acasa ceva ce-mi place! Ceva ce stiu ca este aproape si unde pot merge usor, ori de cate ori poftesc. Asa s-a intamplat ieri, la cafeneaua Coffee 2 Go.

Snickers Frappe

Am intrat la Coffee 2 Go pentru un frappe care sa ma revigoreze. Ca o surpriza, colegii mi-au ales un frappe cu Snickers. Da, ati citit bine! Stiti alunele si caramelul din Snickers? Ei bine, dupa ce batonul este pus in mixer impreuna cu inghetata, cafeaua si gheata, simti ca bei si mananci in acelasi timp cel mai bun desert!

M-am gandit, bineinteles, si la cate calorii sunt in acel pahar minune! Cat o sa alerg in parc pentru bucuria pe care mi-a oferit-o acel frappe, dar incantarea si zambetul cu care am ramas dupa ce l-am descoperit au meritat.

Asa sunt toate deserturile bune si important este sa stii locurile in care le gasesti. Frappe-ul meu preferat este, de ieri, Snickers Frappe de la Coffee 2 Go. Un frappe cu bucatile de alune sarate si crocante care se combina perfect cu ciocolata, fulgii de gheata, frisca si inghetata si de unde am plecat stiind ca am sa revin la una dintre locatiile lor pentru un frappe cu Oreo sau cu Twix, ori poate pentru unul cu cereale. Pentru ca, stiu acum, nu au doar cu Snickers!

Daca v-am facut pofta, e bine sa stiti ca lantul Coffee 2 Go este prezent la nivel national iar frappe-urile se gasesc in toate locatiile din tara.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email