marta usurelu

Dincolo de imagine

dreamstime_s_36692732

Ne straduim atat de mult sa ne facem o imagine despre cum vrem sa fim perceputi, incat ajungem sa ne ascundem si sa ne pierdem in spatele ei. Uitam sa revenim la normal, dupa ce se inchid luminile si pleaca fotograful, dupa ce se termina intalnirea in care ne prezentam cat mai impozanti si mai importanti.

Uitam sa zambim si sa ne bucuram de momentele simple si de prieteni. Si nu poti sa nu te gandesti, dupa ce intalnesti atatia oameni importanti, seriosi si exemplari, cum sunt, de fapt, in realitate. Daca au sau nu pe chip aceeasi expresie liniara si in timpul liber.

Toti suntem de acord, imaginea este importanta, dar tot pozand in ipostaza perfecta, foarte multi ajung sa-si piarda propria personalitate.

Putini, prea putini oameni au inteles ca puterea brandului personal se bazeaza pe increderea in sine, pe capacitatea de a fi uman, de a-ti construi un renume si ca are la baza valoarea pe care o aduci Tu. Valoarea care porneste de la tine, de la profesionistul care stie sa ia decizii in momentele grele, dar care nu se limiteaza cand trebuie sa fie om, coleg sau prieten.

La fel de putini sunt si cei care isi amintesc ca nu-i nevoie sa se ia mereu in serios. Care inteleg ca se vede si se simte cand ceva nu este natural si ca o astfel de imagine nu vinde.

Daca vrei sa-ti construiesti propriul drum, e timpul sa intelegi ca nimeni nu-ti poate lua ceea ce esti cand ai o baza solida. Indrazneste sa fii tu! Sa arati cum esti in realitate! Si nu uita, tu iti faci imaginea, nu ea pe tine.

Foto © Fotorince | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email