marta usurelu

Festivalul Calatoriilor aduce cele mai bune oferte Qatar Airways

oferta qatar

In aceasta dimineata incepe Festivalul Calatoriilor, mult asteptata campanie promotionala globala a companiei Qatar Airways! Pana pe 5 septembrie poti cumpara bilete de avion la cele mai bune preturi pentru calatoriile care au loc in perioada 15 septembrie 2016 – 30 iunie 2017.

Campania Qatar Airways nu este o simpla promotie, ci un “festival al calatoriilor”, care propune un mix de reduceri ce mi-au atras atentia: reduceri pentru 1 persoana, reduceri pentru cupluri (2 for 1) si reduceri progresive pentru calatorii de la 3-5 pasageri intr-un grup!

Asa cum si-a obisnuit pasagerii, Qatar Airways vine si cu premii pentru cei care-si cumpara biletele in perioada festivalului. Cele 600 de premii disponibile din campanie includ bilete de avion, pachete de vacanta, cazare la hoteluri, upgrade-uri, vouchere Vitality Wellbeing şi Fitness Centre pentru folosirea in Hotelul Aeroportului Hamad International din Doha, vouchere Qatar Duty Free, vouchere pentru inchirierea unei masini, Qmile, Carduri Privilege Club Gold sau Card Privilege Club Silver, dar si 2 bilete gratuite pentru o calatorie in jurul lumii!

Este rasplatita si fidelitatea. Membrii Privilege Club vor castiga un numar triplu de mile pentru rezervarile efectuate in intervalul festivalului. Acestia trebuie sa se inregistreze pe site-ul campaniei pentru a putea beneficia de oferta Qatar.

Cele mai bune oferte Qatar Airways

Iata cateva oferte de preturi si destinatii care mi-au atras atentia:
Singapore: 519 euro pentru o persoana si 989 euro pentru 2 persoane.
Krabi: 429 euro pentru o persoana si 849 euro pentru 2 persoane.
Dubai: 279 euro pentru o persoana si 659 euro pentru 2 persoane.
Beijing: 489 euro pentru o persoana si 939 euro pentru 2 persoane.
Cape Town: 539 euro pentru o persoana si 1039 euro pentru 2 persoane.
Delhi: 519 euro pentru o persoana si 849 euro pentru 2 persoane.
Hong Kong: 396 euro pentru o persoana si 819 euro pentru 2 persoane.

Lista destinatiilor este disponibila din aceasta dimineata pe site-ul Qatar Airways.

Blogul martausurelu.ro sustine campania promotionala globala a companiei Qatar Airways.

1 comentariu

  1. […] pe 5 septembrie poti cumpara bilete de avion la cele mai bune preturi pentru calatoriile care au loc in perioada 15 septembrie 2016 – 30 iunie 2017, în cadrul […]

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email