marta usurelu

Descopera Ferma Club!

fermaclub2

Ferma Club

Mi-am petrecut, in copilarie, toate vacantele la tara. Mai mult desculta in iarba si printre animale, incercand an de an sa cuceresc toti copacii din jur. Am incercat sa transmit dragostea fata de natura si copilului meu si m-am bucurat cand, intrebat de prieteni unde ii place sa mearga in vacanta, Nicolas raspunde “La tara”.

Este o mare bucurie sa-l vad ca lasa tableta si alearga prin gradina cu cateii, cauta pisica in hambar sau se catara in copaci. Cand il vad ca vrea sa scoata apa din fantana si se uita mirat, cand ii invat ce este fiecare copac si ma intreaba de unde stiu!

Am avut adevaratul privilegiu sa cresc la tara, cu bunici si rude care m-au invatat sa apreciez importanta vietii simple, dar atat de pretioasa a vietii de la tara. Nu toti au insa norocul sa aiba bunici la tara si din ce in ce mai des, recunosc, incep sa ma gandesc la momentul in care imi voi cumpara propriul colt de rai, intr-un satuc ca-n amintirile din copilaria mea.

mere

In livada fermei

Pana in acel moment calatorim si ne bucuram de locuri frumoase. Asa am ajuns la Ferma Club, o pensiune din Moroeni situata la 20 km de Sinaia, unde te poti bucura cu adevarat de o vacanta la ferma.

Cu o livada de meri care te incanta din primul moment in care-o vezi si in care am petrecut, pe patura, zile intregi, cu flori si pisoi care te urmaresc prin iarba sau catei care te imbie la joaca, ferma este una dintre locatiile in care ne-am propus sa revenim.

fermainterior

La un an de la prima vizita am mers din nou in aceasta vara la pensiunea din Moroeni cu ponei si vaci, la ferma unde poti vedea si experimenta, daca vrei, cum sunt crescute animalele, poneii, vacile sau porcii. Poti hrani gainile si paunii sau sa experimentezi cum se ingrijeste o gradina de legume.

treilaferma

Imi place mult pensiunea si mai ales ora mesei. Cazarea la ferma vine la pachet cu pensiune completa, iar macarea este gatita cu ingrediente bio, produse la ferma. De la afinata la smantana si pana la pomana porcului sau tocanita de legume, totul iti trezeste simturile si-ti aminteste de gustul manacarii de la bunici.

Condusa de o antreprenoare destoinica, femeie care sfinteste locul, ferma are 10 camere si tot confortul unui hotel de 5 stele, dar si autenticitatea si caldura care te cuceresc si te determina sa revii.

Pe mine m-a convins! Daca vrei sa evadezi in natura, treci pragul acestei pensiuni. Te vei bucura cu adevarat de frumusetea vietii de la tara.

martasipisoiul

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email