marta usurelu

Hangover 4: M-am maritat in Thailanda

dreamstime_s_39733349

Mi s-a spus in multe feluri. Maria Ursuletu este deja un nume celebru. Am fost “botezata” asa de unul dintre colaboratorii si bloggerii care venea la evenimentele noastre. Desi ne cunosteam si personal, a gresit intr-un post atat numele si prenumele meu, cat si numele revistei.

Am avut si am umor si chiar am “adoptat” pentru cateva ore noul nume in discutiile cu colegii si prietenii. Nu m-am suparat (prea tare) nici cand oamenii din companii sau din agentiile de PR m-au numit in multe situatii Magda Usurela, Maria Usurica si chiar Martinel Usurelu.

Brad Florescu m-a anuntat astazi ca m-am maritat in Thailanda. A scris in Libertatea. Asta chiar este o premiera! Nu mi s-a mai intamplat! Mi-a placut si ca Bradut m-a felicitat intai pe mine, nu pe sotul meu! Am glumit raspunzandu-i ca noi, vechinii din Thailanda, trebuie sa ne avem bine.

Pana una alta, desi sper sa ajung cat mai curand in frumoasa si exotica tara, va anunt oficial ca nu m-am maritat in Thailanda. Si nici nu m-am lasat de revista, ca sa fiu cantareata. Pentru ca n-am terminat inca lectiile de canto! Iar pe “sotul meu”, Bobby Stoica, nu-l cunosc. Deocamdata! Dar, poate ne si intalnim acum, daca tot ne-am “casatorit”.

print

Foto: © Noppakun | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email