marta usurelu

Incearca, lupta, creeaza

E greu sa creezi. Ideile nu vin din senin si se pun in pactica. Nu se intampla pur si simplu. Desi pare simplu si, pe parcurs, chiar ajunge sa devina, sa creezi inseamna sa iubesti ceea ce faci! Sa lucrezi mult, iar si iar, sa vrei sa faci mai bine!

Dupa ce incerci de multe ori, dupa ce stii in detaliu despre ce e vorba, dupa ce ai esuat, ai renuntat, ai innebunit tot cautand cum sa faci, iese! Dintr-o data, iese. Iar atunci pare simplu. Si sentimentul este minunat!

Creatia e apanajul celor care nu renunta. Celor obsedati de munca si ideea lor. Celor care nu se multumesc cu raspunsuri precum “atat se poate”, “nu exista” sau “asta e!”.

Daca iubesti ce faci, nu-ti pasa de ce spun altii. Daca vrei mai mult, nu renunti. Daca muncesti si gandesti, daca incerci iar si iar, reusesti! De la lucruri mici, la cele mari, de la ce e simplu la complicat, totul se poate. Si este atat de frumos sa vezi cum totul prinde sens! Cum, sub mainile tale, ideile se contureaza si se transforma in realitate.

Incearca, inainte sa crezi ca nu se poate, inainte sa capitulezi, inainte de toate. Incearca. Este valabil in toate domeniile. In tot ce facem. Sa creezi este acel next level pe care-l ating cei care-si doresc mai mult.

Foto © Lincolnrogers | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email