marta usurelu

Incearca un wine bar!

photo (28)

Daca vrei sa incerci ceva nou, in weekend-ul lung care vine sau cu o alta ocazie, iti recomand Abel’s. Este un wine bar in Centrul Vechi, cu decor minimalist, de inspiratie americana, pe strada Nicolae Tonitza.

Este cu adevarat altceva decat barurile si cluburile din zona. L-am vizitat prima data in urma cu doua luni dupa ce am vazut o stire despre el. Am cerut doamnei care serveste un roze romanesc. Mi-a placut ce mi-a recomandat. Si mi-a placut mult servirea.

Poti alege si servi la pahar orice vin din meniul alcatuit din 100 de etichete, dintre care 90% sunt vinuri romanesti.

Am fost la Abel’s de trei ori. La o intalnire cu un colaborator, apoi am petrecut acolo o sambata seara in doi si ultima data am fost cu grupul de prieteni. S-a potrivit frumos de fiecare data. Loredana, colega mea, a scris un articol in revista despre antreprenorii care au deschis winebarul. Asa am aflat ca sunt trei proprietari, Horia Cretu, Mihai Neata si Marius Ciobotea, care au investit initial 30.000 de euro in acest loc. Puteti citi articolul aici.

Mi-a placut atmosfera si servirea. Au si un inspirat platou cu branzeturi iar toate soiurile de vin pot fi cumparate atat la sticla, cat si la pahar. Pe langa vinuri, am vazut in meniu si cocktail-uri pe baza de vin. Daca va este pofta asadar sa incercati ceva nou, diferit, cred ca o sa va placa acest loc.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email