marta usurelu

Incepe toamna cu un set de analize

dreamstime_s_55354614

“Mie nu mi se poate intampla”, asa gandesc cei mai multi, cei care sunt sanatosi si afla despre un prieten sau ruda ca este bolnava. Asa gandeam si eu, pana am aflat acum sase ani, in urma unor analize banale, ca si eu sunt bolnava.

Nu te pregateste nimic pentru acel moment si nici pentru faptul ca cel mai important aliat pe care-l poti avea esti tu. Increderea, optimismul si puterea de a trece peste momentele grele.

Am inceput de cativa ani sa-mi imping prietenii si colegii sa-si faca analize. Sa le explic importanta descoperirii din timp a modificarilor din organismul nostru. Acesta a fost si motivul pentru care am scris si aici, pe blog, sa va puneti in plan un set de analize.

Dupa weekend-ul trecut, in care am mers la un nou control la Viena, pentru ca riscul de recidiva este mare, am revenit cu gandul de a va aminti de analize! In special dupa ce-am vazut si imaginile postate de Shannen Doherty.

Shannen2

Poate le-ati vazut, poate nu, dar cu siguranta nu strica si nici nu dureaza mult sa faceti un set de analize!

Linistea pe care o ai stiind ca esti bine nu se compara cu nimic. Sau, in cazul nefericit, in care descoperi cat mai timpuriu ca ai putea avea ceva, tot este un castig, unul care te ajuta sa poti lupta cu sanse cat mai mari contra bolii.

Shannen

Asa ca nu mai amana. Constientizeaza, nu suntem vesnici! Niciunii dintre noi. Opreste-te un moment din tot ce ai de rezolvat si fa ceva pentru tine!

Foto © Dave Bredeson | Dreamstime.com

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email