marta usurelu

Indraznesc sa vreau!

shutterstock_127922714

Cum pot sa cred ca se poate schimba ceva? Cum pot sa spun ca m-am saturat sa aud in jur oameni care se multumesc cu putin?

Cum imi permit sa fac ceva? Nu am voie. Nu se face asa ceva.

Cum adica sa indraznesc? Pe ce temei mai fac si initiez campaniile in care vreau sa arat ca este timpul sa schimbam ceva si indemn sa nu ne mai multumim cu orice?

Cum imi permit eu sa folosesc inteligenta si ironia? Nu am voie. Nu este OK. Pentru ca, daca indraznesc, sunt o idealista.

Am primit cateva asemenea mesaje in urma campaniei pe care am lansat-o pentru Zilele Biz. Sunt convinsa ca au fost bine intentionate. Si, desi nu-i stiu pe cei care mi-au scris, am observat ca sunt niste fini cunoscatori ai fiintei umane. Stiu mai bine ca mine ce se intampla in jurul nostru.

Nu detin adevarul absolut. Nici nu sunt un geniu. Desi mi-ar fi placut. Cred ca stiu care imi este locul. Am insa un defect. Spun lucrurilor pe nume. Indraznesc sa vreau sa schimb lucrurile. Stiu ca de multe ori cer prea mult. Dar nu renunt.

Vreau sa cred ca prin ceea ce fac, schimb ceva in bine in jurul meu.
Cred ca este firesc sa-mi doresc sa fim mai buni! Sa nu ne mai multumim orice.

Este timpul sa spunem ceea ce credem si ce simtim, sa nu mai stam fara reactie in fata celor ce se declara atotstiutori, care stiu ce ne dorim mai bine decat noi.

Cum pot sa cred ca se poate schimba ceva? Pentru ca pot si pentru ca vreau!

Sursa foto: Shutterstock

8 comentarii

 1. […] a îndrăznit să îşi facă un blog. Iar acum io stau în cumpănă. Să o pun un bogroll, să nu o pun în […]

 2. De la inceput: Succes! Desi este evident o provocare…Apropo de ce spunea Chinezu, cu sau fara introducere in blogroll. Am testat cateva blogroll-uri si am gasit dovada ca multi au renuntat pe parcurs. Daca ai inceput continua…

  Despre mine ? Am indraznit si eu sa vreau o altfel de Dobroge si am vizitat, de la nord la sud, 5 cetati si 3 sau 4 margini de ape, in Romania si Bulgaria, in 6 zile si 992 de km….Aici: http://cazacioc.blogspot.ro/2013/08/prin-romania-si-bulgaria-992-km-in-6.html

 3. Irina Radu says:

  Bine te-am gasit, Marta. Prin tot ceea ce ai facut cu BIZ ai aratat ca vrei si ca poti. Astept cu nerabdare sa si citesc ce poti. Mult succes!

 4. In primul rand, felicitari pentru pasul blogericesc de a iti pune gandurile online, personal, sa te inteleaga lumea pe TINE si nu revista sau ce mai publici tu.

  Legat de subiectul asta, esti de-a mea :)) – si eu am o lipsa de diplomatie si zic lucrurile fara epitete, de numa.

  Cred ca facand asa, nu pierd decat ce nu mi se cuvine. Daca oamenii nu ma apreciaza pentru verdele in fata care li-l spun, prefer sa nu merg in fata cu ei.

 5. Nebunii care indraznesc sunt cei care schimba lucrurile. Daca am canta toti aceeasi piesa, nu ar avea nici un farmec. Ce-ti trebuia blog, nu era suficient ca trebuie sa umpli o revista? Spor la scris – sa iti dam niste sfaturi de monetizare, DOs and DONTs? 🙂

 6. Adrian Ciubotaru says:

  Succes, Marta! 🙂

 7. Marta Usurelu says:

  Va multumesc pentru mesaje si incurajari! M-am bucurat la fiecare comentariu primit:) Si da, nebunii care indraznesc sunt cei care schimba lucrurile!:)

 8. Asta ar putea sa iti fie motto “Indraznesc sa vreau”, te caracterizeaza. Si bine faci, pentru ca in felul asta oferi si altora o motivatie sa indrazneasca. Felicitari si pentru pasul asta:-)

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email