marta usurelu

Invata sa-ti folosesti resursele si creativitatea

creativitatecanon

Cand lucrezi cu oamenii iti dai seama ca cei mai multi au un tipar dupa care gandesc si actioneaza in tot ce fac. Au mereu aceleasi reactii si explicatii pentru rezultate si doar cand nu mai pot continua in acest stil cauta o noua abordare.

Stiu ca pare greu de crezut la prima vedere. Si culmea este ca cei mai multi nu-si dau seama de acest comportament. Poate pentru ca le este mai usor, repeta acelasi mecanism. Iar cand li se semnaleaza aceasta situatie, multi te contrazic si se supara.

Altii inteleg mesajul si, cand isi dau seama de realitate, isi schimba comportamentul. M-am regasit si eu in aceasta ipostaza, recunosc. Am avut norocul sa am alaturi un prieten care mi-a spus ca degeaba astept un alt rezultat atata timp cat nu schimb nimic. M-a uimit remarca lui. Dar m-am gandit la ce mi-a spus si mi-am dat seama ca avea dreptate! L-am sunat si i-am multumit. De atunci am inceput sa fiu mai atenta la comportamentul si modul in care reactionez.

Nu e usor sa iesi de unul singur din aceasta realitate. Fara sa vrei, intri intr-o rutina care iti da senzatia ca poti sa faci totul la fel si tarziu intelegi ca nu ai cum sa faci bine ceva daca nu-ti folosesti resursele si creativitatea.

Foloseste avantajele tehnologiei

Nu trebuie sa vezi schimbarea acestui comportament ca pe-o corvoada. Este doar o deprindere pe care trebui sa ti-o impui. Cand incepi ceva nou, incearca sa sa gandesti la toate variantele pe care le-ai putea face si alege-o pe cea mai buna. Aspira la ea! La fel, cand iti iei un gadget, un produs nou, daca tot il iei, alege unul bun si invata sa-i folosesti toate functiile.

Nu este un moft, ci o realitate. Studiile din ultimii ani arata ca doua treimi din utilizatorii produselor electronice le folosesc in principal doar pentru 1-2 functii. La un laptop, spre exemplu, cei mai multi folosesc doar emailul, procesorul de text (Word de cele mai multe ori) si browserul web. O alta parte, mai mica, foloseste si Excel-ul si doar ultima parte, cea mai mica, cunoaste si foloseste feature-urile pe care acel produs de are.

Acesta este motivul pentru care imi place ideea campaniei Canon Back to school. Compania te invita in aceasta toamna sa incerci o aplicatie de Facebook in care este scos in evidenta avantajul folosirii imprimantelor Canon Pixma alaturi de toate celelalte atuuri ale produsului.

Aplicatia exemplifica intr-o maniera amuzanta rolul functiilor NFC, Cloud printing și conectarea prin Wi-Fi, regasite in imprimantele Canon. Practic, astazi, cand devine din ce în ce mai greu sa tii pasul cu tehnologia, Canon iti propune functii care vin in ajutorul tau si te ajuta sa-ti simplifici munca.

fbad_1200x628

Aplicatia are si un concurs in care iti poti verifica cunostintele despre functiile propuse de Canon in campanie. Doua imprimante Canon Pixma si un iPad Mini sunt premiile concursului. Aplicatia este disponibila pe pagina de facebook Canon Romania.

Prin intermediul campaniei, Canon doreste sa evidentieze faptul ca toamna asta poti incepe cu dreptul scoala sau orice alta noua actvitate. Toti cei care vor achizitiona pana la 30 septembrie un echipament Canon Pixma aflat in promotie (modelele MG5650, MG6650, MG7550, MX535, MX925, LBP6030, MF3010, MF2110) vor primi cadou un set de rechizite alcatuit dintr-un biblioraft, calculator stiintific, geanta și agenda.

Blogul martausurelu.ro este implicat in campania de promovare a aplicatiei Canon Back to school.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email