marta usurelu

Lectii de leadership la Biz CEO Exchange

Imi face o deosebita placere sa va anunt un nou proiect semnat Biz: zece dintre cei mai importanti CEO din Romania sunt provocati sa conduca, pentru o zi, o alta companie!

Lideri ai unor companii de top, cei 10 CEO vor avea ocazia sa faca schimb de idei, sa analizeze subiecte de leadership, de management si strategie, sa discute probleme si solutii comune.

Biz CEO Exchange este o provocare unica pentru top managerii care nu se tem sa iasa din zona de confort si vine sa demonstreze inca o data ca leadershipul adevarat iese la iveala indiferent de domeniul de activitate al unei companii si ca un lider trebuie sa se adapteze rapid la schimbari radicale.

Ce este Biz CEO Exchange

Un experiment care-si propune sa aduca impreuna profesionistii antrenati sa gandeasca “out of the box” prin contact direct si networking.

O discutie deschisa, cu cartile pe masa, intre lideri de companii, fara a expune, desigur, informatii confidentiale. O intalnire extrem de utila pentru comunitatea de business din Romania, careia ii lipseste tocmai acest gen de dialog care sa-i confere o coeziune necesara pentru a deveni o voce clara si puternica in discutia cu autoritatile.

Echipa Biz CEO Exchange 2017

Pentru ca inovatia implica de cele mai multe ori o schimbare de perspectiva, iar networking-ul in acest domeniu este aproape inexistent, stim ca Biz CEO Exchange va fi primit cu mult entuziasm, cu incantare si curiozitate de specialisti si profesionisti!

Cei 10 CEO care au acceptat invitatia Biz sunt:
Omer Tetik – Banca Transilvania
Liudmila Climoc – Orange Romania
Daniel Boaje – McDonalds
Nicoleta Eftimiu – Coca-Cola
Radu Timis – Cris-Tim
Fady Chreih – Regina Maria
Razvan Diratian – Avon
Felix Tataru – GMP Group
Shachar Shaine – URBB
Camelia Sucu – ClassIN

Cum urmaresti Biz CEO Exchange

Pe parcursul lunilor aprilie si mai, echipa Biz va facilita intalniri la cel mai inalt nivel intre cei 10 participanti si echipele companiilor in care vor fi CEO pentru o zi. Este inca un pas facut de echipa Biz pentru a ajuta la coagularea si consolidarea comunitatii de afaceri din Romania.

Ideile si impresiile din timpul experimentului vor fi publicate in editia din luna iunie a revistei, dar si pe pagina dedicata a proiectului de pe revistabiz.ro.

Rezultatele acestui proiect unic pentru presa de business din Romania, dar și pentru mediul de afaceri local, se vor putea vedea in primul rand in schimbarile pe care le va aduce fiecare CEO nu doar in compania pe care o viziteaza, ci mai ales in propria companie.

Biz CEO Exchange este un experiment inovator in comunitatea de business din Romania realizat de echipa revistei Biz, dupa o idee GMP Advertising. Pentru ca intotdeauna cele mai bune lectii se invata in practica!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email