marta usurelu

Maine incepe Social Media Camp #15

Zambesc cand ma gandesc la tabara. Cand vorbesc despre Social Media Camp sau aud povesti de la Paraul Rece. De la un eveniment mic si nisat, gandit sa scoata participantii din rutina, sa-i determine sa se relaxeze si sa discute fara menajamente despre problemele, situatiile si solutiile din piata, tabara a devenit o comunitate. S-a transformat in locul in care brandurile fac cele mai puternice si neasteptate activari!

Am scris de multe ori despre acest eveniment si toata lumea care ma cunoaste m-a auzit macar o data si a vazut cu cata bucurie vorbesc si ma implic in acest eveniment. Pe langa marea satisfactie sa-l vad cum creste de la un an la altul si de a lega cele mai puternice conexiuni profesionale, tabara m-a ajutat si sa ma redescopar. Sa-mi amintesc ce-mi place si cat de mult am uitat sa ma bucur de fiecare zi!

Se spune ca, daca faci ce-ti place atunci nu mai muncesti nicio zi din viata! La fel, ca nu poti avea succes daca nu faci ce-ti place si ca nu poti continua sa faci la nesfarsit ceva ce nu iubesti. Asa este! Desi tabara este cel mai solicitant eveniment pentru mine si echipa Biz, implica luni intregi de planificari, saptamani de pregatiri intense si zile bune de implementare, care culmineaza cu patru zile in care dormim doar cateva ore pe noapte, primii care sunt in fiecare dimineata in picioare suntem noi, cei de la Biz! Cei care simtim fiecare detaliu al acestui eveniment si care am inceput sa ne planificam anul in functie de aceste tabere.

Stiu ca pare greu de crezut. Ca enervez de multe ori cu entuziasmul meu, dar toti cei care aiung la #bizsmscamp inteleg ce spun. La fel o fac cei care vad intalnindu-se doi participanti care au fost tabara. Chimia dintre ei spune totul. Oamenii se imbratiseaza, zambesc si au o conexiune incredibila. Au acel ceva al nostru, acea magie care ne lumineaza fetele si ne aduce zambetul pe buze. Acea bucurie simpla, imposibil de simulat, indiferent cat de bun ai ajuns sa fii la acest nivel in corporatie!

Cu aceste ganduri plec astazi in tabara pentru a 15-a oara. Maine incepe o noua editie Social Media Summer Camp. Avem 116 invitati, 75 de companii, 17 agentii si 15 influenceri. Si, da, asa cum ma stiti, plec zambind. Abia astept sa-i revad pe cei care revin si sa-i cunosc pe noii participanti. Abia astept, asa cum o fac de 15 editii #bizsmscamp!

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email