marta usurelu

Mama de supererou

www.catalingeorgescu.com

L-am invatat sa fie curajos, sa fie puternic si sa-i ajute pe ceilalti. Si i-am repetat de cate ori aveam ocazia “Gandeste, gandeste, gandeste!”, indemnul din Winnie The Pooh.

Are 5 ani acum. Este mare si puternic. Este istet si sufletist si, desi fizic nu seamana cu mine cat ar trebui sa semene baietii cu mamele, cel mai mult ii place sa ne plimbam! Cu avionul sau elicopterul, de la munte pana la ocean.

Era firesc sa ajunga sa iubeasca supereroii. De la Spiderman si Batman pana la Harap Alb si Greuceanu. Da, stie ca si noi avem eroi, doar ca ai nostri nu au costume si nici jucarii. Desi tare mult i-ar placea un buzdugan.

Ii cearta pe adultii care arunca gunoaie pe strada sau pe noi daca ridicam tonul. Nu mananca tot, dar se trezeste noaptea si-mi spune “Esti cea mai fumoasa. Te iubesc!” si adoarme la loc. Face multe prostii, cum ii sta bine unui baietoi, si aduna de multe ori bani, fara ca noi sa stim, pentru o cauza nobila: urmatoarea vacanta.

Le spune tuturor ce vorbim in casa si nu intelege cand ii spunem ca n-avem bani pentru inca o jucarie. Pentru el, nimic nu este imposibil. Viata este simpla, in alb si negru (sau rosu si albastru, in cazul lui Spiderman). Iar visele sunt “pe vecie”.

Sunt mandra sa spun ca sunt o fericita mama de supererou. Si ca, desi ma straduiesc sa-l invat cat mai mult sau mai bine, in ultimii ani eu sunt cea care a invatat de la el ca magia exista.

www.catalingeorgescu.com

Fotografiile au fost realizate cu ocazia lansarii catalogului IKEA 2014.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email