marta usurelu

Nespresso Boutique la Bucuresti

Nespresso001

O cafea buna este mereu un prilej de bucurie pentru mine. Cu mare incantare si placere ma bucur de gustul delicat si puternic al cafelei. Iar, daca pana acum cativa ani era inevitabil insotita de lapte, in timp am ajuns sa apreciez gustul unui espresso scurt cu spuma bogata si gust intens.

Nespresso imi place din primul moment in care am vazut magazinul din Paris, unde am si degustat cafeaua. Am comandat apoi online primul aparat si, la toate vizitele peste hotare, a devenit o adevarata rutina vizita in magazinele Nespresso pentru a cumpara capsule.

Din Bruxelles am achizitionat al doilea aparat si am experimentat mai mult filosofia acestui brand si modul in care stie sa-si apropie publicul, prin modelul de business concentrat atat pe cafea, aparate, dar şi pe avantajele Clubului Nespresso.

N-am ratat asadar ocazia sa vizitez in weekend proaspatul boutique Nespresso deschis in Bucuresti, pe Calea Dorobanților nr. 210. Magazinul are o zonă de degustare unde poti achizitiona si, ca si afara, savura întreaga gamă de 23 de sortimente de cafea Grands Crus, precum şi ediţiile limitate.

Desi lansarea oficiala a magazinului va avea loc pe 24 septembrie, iubitorii Nespresso pot cumpara, atat online cat si din magazin, toate aromele preferate. Deschis de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, concept boutique-ul Nespresso oferă o experiență de brand exact ca in marile capitale ale lumii, fiind conceput de o echipă internaţională de arhitecți şi designeri, în strânsă colaborare cu Nespresso Lausanne.

Asemeni tuturor iubitorilor de Nespresso, Sonia Nastase, Country Manager Nespresso Romania, a declarat ca lansarea primului magazin in România marchează un moment pe care toti pasionaţii cafelei l-au așteptat cu entuziasm: „Dorim sa oferim mai mult decat un gust extraordinar! Va asteptam intr-un loc special în care aroma, expertiza și ambianța se întâlnesc într-o experiență senzorială captivantă si inegalabilă!”.

Nespresso îşi desfăşoară activitatea în 62 de ţări. Are peste 10.500 de angajaţi si 400 de magazine exclusive, în 258 de oraşe. Mai multe detalii despre cafea si Nespresso Boutique Romania gasiti pe site-ul magazinului si la serviciul gratuit de asistență telefonică 0 800 008 300.

IMG_9902

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email