marta usurelu

O experienta care te lipeste de scaun

4dx

Imi place sa descopar lucruri si oameni noi si apreciez experientele care-ti trezesc simturile si te scot din rutina.

N-am ratat ieri ocazia, cand am vizitat noul cinematograf Cinema City de la Mega Mall, sa sa experimentez tehnologia 4DX si m-am bucurat de o vizionare exclusiva.

Stiam ca noua tehnologie iti ofera senzatii tari, dar in timp ce urmaream si traiam la propriu ce era pe ecran m-am gandit dintr-o data ca n-am centura!

Mi-a placut senzatia traita in sala. Am vorbit si am ras despre gandul de a-mi pune centura si cum se simte noua tehnologie si cred ca, daca ai parte de un film de actiune intensa, cu greu poti sa rezisti o ora si jumatate efectelor 4DX! Sau, altfel spus, cred ca ajungi sa apreciezi la maxim momentele in care ai parte de liniste pe ecran.

Este o experienta. Chiar simti ca esti in urmarire, intr-o masina care se desprinde cu o viteza nebuna de pe strada cand politistul accelereaza in varful unei pante si aterizezi brusc. Totul se zgaltaie periculos, scaunul, tu, totul in jur. Simti mirosul si vezi fumul scos de cauciucuri si te infiori cand te uda apa din cisterna pe care masina o loveste in viteza.

Stiu ca va avea multi fani noul mod in care se fac si se vad filmele si va recomand, daca va plac astfel de senzatii, sa incercati 4dX din 19 mai, cand se deschide oficial cinematograful.

Comentează

Share article:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email